Badkamer Web
Image default
Woning en Tuin

Creatief met beton

De mogelijkheden om betonnen U-elementen te gebruiken in bouwprojecten of binnen- en buitenprojecten zijn eindeloos. De vorm werd voorheen al veel gebruikt door grote commerciële en industriële sectoren, maar het heeft in de laatste jaren ook zijn bruikbaarheid bewezen voor de particulieren sector.

Creatieve ideeën met betonnen u-elementen

 

Doordat de U-elementen beschikbaar zijn in verschillende groottes en verschillende kleuren zijn ze zowel geschikt voor het maken van constructies, zoals een border, maar ook zijn ze geschikt als accessoires, denk aan: bijzettafeltjes, plantenkastjes, krukjes, stapelkast e.o. Zelfs in de badkamer zijn U-elementen te gebruiken. 

Stapel betonnen u-elementen op elkaar en je hebt kastruimte. Meestal wordt dit buitenshuis gedaan, om bijvoorbeeld een haardhoutopslag te maken. Maar ook binnenshuis zijn u-elementen te gebruiken om te fungeren als bijzettafeltje, of zelfs als kastruimte. 

Kastruimte voor binnen met u-elementen

Heb je een mooi houtentafelblad? Plaats hieronder enkele rijen u-elementen en je hebt ineens een open industrieel dressoir. Hetzelfde geldt voor de badkamer. Wil je een stijlvolle, rubuuste open kast? Stapel dan U-elementen op elkaar. Je hebt direct plek voor je shampoo en handdoeken.

Betonnen u-elementen kun je bij de online betonspecialist kopen. Neem maar eens een kijkje op de website u-elementen.nl. Niet alleen kun je de betonnen elementen hier direct bestellen in verschillende uitvoeringen, maar ook kun je je laten inspireren door de vele mooie voorbeelden die te vinden zijn op de website. Ga zelf direct aan de slag met betondelen voor binnen en buiten!

https://www.u-elementen.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste vacatures bouw Amsterdam speciaal voor jou

Opruimen of opslaan in opslagruimte Maastricht?

Wat doet een luchtontvochtiger?