Badkamer Web
Image default
Internet

Wij zijn op zoek naar een media planner!

Doe je de opleiding commerce, marketing en communicatie en ben je op zoek naar een leuke stage of baan, zoek dan niet verder want bij Fellow zijn we op zoek naar jou! Ben je van nature erg sociaal, resultaatgericht en doelgericht dan ben je echt de juiste persoon voor de baan. Is het jouw droombaan om een planners media te worden? Dan ben je bij Fellow helemaal op het juiste adres! Fellow is de beste in het creëren van mediaplannen met leuke, vriendelijke en collegiale collega’s. Zij zullen jou ook helpen om de beste te worden in het vak en staan open voor nieuwsgierige en leergierige nieuwe medewerkers.

Omscholing of opleiding

Om een planners media te worden kan je voor omscholing kiezen als je daarvoor al een ander vak had gekozen of een opleiding tot commerce, marketing en communicatie. Een planners media kan ervoor kiezen om marketing en communicatie te volgen om daarna een planners media te worden. Daarnaast kan je ook doorgroeien tot een planners media. Als je over jouw huidige baan niet meer enthousiast wordt, dan kan je leuke banen zoeken op het internet. Bij Fellow bieden we jou veel meer dan alleen een baan.

Wat biedt Fellow?

Fellow biedt niet alleen een leuke afwisselende baan aan, maar biedt nog veel meer! De leuke, vriendelijke collega’s staan er altijd open voor om jou te helpen of om samen naar oplossingen te zoeken. Daarnaast zijn de collega’s er voor je om je te helpen met plannen als jij dat nodig hebt. Fellow staat bekend om hun klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Er is niets wat ze niet doen voor hun klanten en willen juist het beste. Ze zoeken samen met de klanten naar de beste mogelijkheden en oplossingen. Als klant van Fellow denk je nooit alleen. De medewerkers denken in mogelijkheden en zijn nooit onzeker om je te helpen.