Permanente ontharing voor iedereen

Zoek je een deskundige kliniek voor permanente ontharing, dan biedt Sensitif de beste behandelprogramma’s voor man en vrouw. Of het nu gaat om een haarvrij gezicht zonder stoppeltjes of een uitdunning op de buik, rug en schouders, zij helpen je voorgoed van de ongewenste overbeharing af. Ook voor een mooie bikinilijn, gladde oksels en zijdezachte benen, krijg je bij hen een uitstekende service en het allerbeste resultaat. De zorgvuldige huidtherapeuten werken met de nieuwste laserapparatuur die ook nog eens 100% veilig is. Wil je weten wat ze allemaal voor je kunnen betekenen, maak dan nu een afspraak online.

Definitieve ontharing met nieuwste LightSheer Duet Diodelaser

Ben je geïnteresseerd in definitieve ontharing, maak dan kennis met de vooruitstrevende kliniek van Sensitif. Zij zijn dé koploper in de branche en het behandeltraject heeft enorm veel pluspunten. Zo zijn ze volledig gespecialiseerd in laserontharing en werken ze met de LightSheer Duet Diodelaser. Dit is de nieuwste techniek uit de Verenigde Staten die als enige laser FDA approved is, dus veiliger wordt het niet. Sensitif garandeert je een effectieve behandeling en is geregistreerd bij alle zorgverzekeraars. De medewerkers geven je graag een persoonlijk advies, dus boek nu je gratis eerste consult in. Ook in de avonden en op zaterdag!

Alle antwoorden over permanente ontharing

Heb je vragen over permanente ontharing, dan heeft Sensitif alle antwoorden. Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek, want de vriendelijke medewerkers staan klaar om je zo uitgebreid mogelijk voor te lichten. Zo behandelen ze bijvoorbeeld alle huid- en haartypen en bepalen we het aantal behandelingen aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Ook gebruiken ze de nieuwste apparatuur die tijdens de behandeling uiterst comfortabel aanvoelt. Op de website zie je bij de FAQ de meest gestelde vragen en kun je direct een afspraak plannen. Wil je liever eerst telefonisch contact, bel dan met 020-614 10 20.