Hair extensions zijn extra stukken haar die je naast je eigen haar in je kapsel toe laat voegen. Dit kan zorgen voor een extra volle look, of dat je een langer kapsel hebt. Voor mensen die naar een feest of gala gaan kan dit ideaal zijn, of voor een bepaalde rol in een film. Het kan ook zijn dat je haar niet snel groeit, of je je kapsel wil afwisselen. Haar extensions Arnhem zet verschillende haar extensions, naar de wensen van de klanten.

Wensen

Naast dat de hair extensions worden gezet bij hair extensions Arnhem, wordt de klant eerst in een rust modus gebracht. Er wordt gestart met een ritueel wanneer de klant de salon binnen komt. Je bespreekt je wensen met de verschillende stylisten, zo weten zij precies wat jij wil en kunnen dan vervolgens gehoor geven om jou als klant zo goed mogelijk en zo tevreden mogelijk te kunnen helpen. Zij laten de keuze volledig bij de klant, maar geven waar gewenst advies zodat de klant de beste keuze kan maken. 

Massage

Hair extensions Arnhem kijkt eerst bij de klant of het wel mogelijk is om hair extensions te zetten. Wanneer je geschikt bent voor hair extensions, zal hair extensions Arnhem een uitgebreide massage geven. Dit gebeurt door het haar eerst te wassen bij hair extensions Arnhem, en vervolgens een massage te geven tijdens deze behandeling. 

Bestudeerd

Door middel van de nieuwste technieken kan hair extensions Arnhem de klanten voorzien van het beste advies en de beste hulp omtrent het zetten van hair extensions. Het haar wordt goed bestudeerd en er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht, zodat de extensions goed passen bij je eigen gezicht. Ook biedt hair extensions uitkomst wanneer je ontevreden bent over je pas geknipte haar.