Badkamer Web
Image default
Mode en Kleding

Bij welke beroepen zien we wegwerpoveralls regelmatig terug?

Bij welke beroepen zien we wegwerpoveralls regelmatig terug?

Veiligheid is altijd een punt van zorg op de werkplek. Veel banen vereisen wegwerpoveralls. Laten we die verschillende beroepen en de gebruikte overalls eens nader bekijken.

Voor sommige beroepen met een hoog risico moeten werknemers plastic overalls dragen. Deze dunne en lichte pakken worden over gewone kleding gedragen, en kunnen verschillende graden van bescherming bieden, afhankelijk van het type overall dat u draagt. Zo zijn er wegwerpoveralls voor bescherming tegen vuil van buitenaf, maar ook waterdichte overalls die beschermen tegen water of tegen infecties. Maar waar zien we deze typen overalls het meest?

Werkende mensen in het ziekenhuis

Eerst en vooral worden ze gebruikt in ziekenhuizen. Natuurlijk hoeven niet alle ziekenhuismedewerkers ze te dragen, maar soms komen er patiënten binnen die het risico lopen besmet te raken. Om verdere infecties te voorkomen is het dragen van overalls dan verplicht. Corona infecties kunnen worden voorkomen door het dragen van deze overalls. Er bestaan verschillende veiligheidsklassen overalls, dus zorg ervoor dat u goed kijkt naar de veiligheidseisen van uw werk voordat u beslist wat u gaat kopen!

Werkende mensen op een plaats delict

Als ergens op straat een misdaad plaatsvindt, zetten politieagenten het gebied af en noemen het een plaats delict. Deskundigen gebruiken dit gebied om sporen van bewijsmateriaal te onderzoeken die mogelijk zijn achtergelaten. Zelfs dan dragen onderzoekers meestal overalls om de plaats delict niet te vervuilen.

Werkende mensen in laboratoria

Laboratoriummedewerkers dragen veiligheidsoveralls om zich te beschermen tegen giftige materialen en chemicaliën. De overalls zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat bestand is tegen vlekken en andere schade door chemicaliën. Dit type overall biedt ook bescherming tegen vloeistoffen, zodat ze ideaal zijn voor het wassen van glaswerk of het opruimen van gemorst materiaal.

CoolSafety is een online winkel die wegwerpoveralls verkoopt. We hebben een ruime keuze, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen. Als u meer wilt weten over onze producten, bezoek dan onze webshop. Als u ergens hulp bij nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar!