Badkamer Web
Image default
Beauty en verzorging

Wil je ook van die ongewenste haren af?

 

Maak dan eens een afspraak bij de laser ontharen kliniek in Utrecht. Deze kliniek is een van de beste op het gebied van laserontharing. Laser ontharen Utrecht is alles behalve pijnlijk. Je zult wel iets kunnen voelen en iets kunnen merken, maar het doet geen pijn.  Over het algemeen duurt ontharen, scheren en epileren best lang als je het zelf moet doen. Daarnaast groeien de haartjes ook relatief snel terug waardoor je je vaker zult moeten scheren. Met laser ontharen Utrecht zul je deze mankementen niet vaak meer tegenkomen. De laser maakt in principe de haarzakjes kapot zodat er geen nieuwe haar uit kan groeien. Dit is natuurlijk niet met de eerste de beste behandeling een succes, hier heb je wel wat meerdere behandelingen voor nodig. Ontharen met een laser is zeer effectief. Na enkele behandelingen merk je direct dat er veel minder haren op je lichaam zijn. Na een tijdje zullen ze allemaal verwijderd zijn.

Verschillende soorten lasers voor haren

Niet elke laser is geschikt voor laser ontharen Utrecht. Blonde en rode haren reageren anders dan bruine en donkere haren. Dit heeft te maken met het pigment wat in de haarzakjes zit. Mocht je dus een afspraak maken vraag dan altijd voor de zekerheid na of de laser geschikt is voor jouw haarkleur. Over het algemeen beschikken de meeste ontharingsklinieken wel over meerdere lasers, dus echt druk maken hoeft niet. Niet alleen vrouwen laten zich behandelen, ook mannen kiezen steeds vaker voor laser ontharen Utrecht. Vooraf wordt een inschatting gemaakt hoeveel behandelingen je eventueel nodig zult hebben. Na deze behandelingen is het helaas niet zo dat je altijd haarvrij blijft, het is goed om minimaal één keer per jaar terug te komen bij de kliniek en weer een behandeling te nemen. Laser ontharen Utrecht is een fijne manier van ontharen en doet geen pijn. Je zult snel resultaat zien en daar heb je dan ook lange tijd profijt van