Badkamer Web
Image default
Auto's en Motoren

Best uitziende scooters

Best uitziende scooters

Motorscooters zijn de perfecte manier om door de stad te reizen. Ze zijn klein, dus ze kunnen in en uit het verkeer rijden, en ze verbruiken niet veel gas. Bovendien zijn ze gewoon cool. Maar met zoveel verschillende modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij u past.

 

Hier zijn enkele van de best uitziende scooters die je kunt kopen:

Vespa Primavera

De Vespa Primavera is een klassieke scooter die al tientallen jaren bestaat. Het staat bekend om zijn vintage stijl en eenvoudig ontwerp. De Primavera is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw persoonlijkheid past.

Suzuki Burgman 650

De Suzuki Burgman is een prestatiegerichte maxi-scooter met royale afmetingen, voldoende opbergruimte onder het zadel en een optionele topkoffer. Bijrijdersaccommodatie is ruim en comfortabel, met functies zoals verwarmde stoelen, waardoor het een geweldige optie is voor lange ritten. Ondanks zijn gewicht van 277 kg is de Burgman goed te hanteren en heeft hij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van iets meer dan £9.000.

Honda Integra 750

De Integra is een 750cc scooter met veel features die normaal alleen op motorfietsen voorkomen, zoals een kettingaandrijving, full-size 17-inch wielen en een 320 mm schijfrem voorop. Het heeft ook een LCD-dashboard met hightech-displays en drie sportmodi. De oudere Integra NC700-versie is nu nog voordeliger tweedehands.

Yamaha TMAX

De TMax is een machine die bekend staat om zijn prestaties en plezier. Het heeft een 530cc-motor, wat hem behoorlijk wendbaar en wendbaar maakt. De automatische transmissie maakt het gebruik gemakkelijker. Het aluminium frame is vrij stijf en zorgt voor een goede wegligging. De opbergruimte onder de stoel is echter niet zo goed als sommige van de concurrentie. Yamaha heeft veel functies toegevoegd aan de nieuwste versies van de TMax, waaronder cruisecontrol, verwarmde stoel en handvatten, elektrisch verstelbare voorruit en een tractiecontrolesysteem. Het heeft ook een unieke middenstandaardvergrendeling, tracker en startonderbrekerfunctie. De prijs voor dit alles is £ 11.600.

Kymco AK550

De Kymco AK550 is een premium scooter met een full-bore parallel-twin motor die 53 pk levert. Het aluminium frame en de hoogwaardige componenten zorgen voor een gladde machine, terwijl de Brembo radiale remklauwen een uitstekende remkracht bieden. De scooter is licht en wendbaar, met een stijlvolle carrosserie en een geavanceerd LCD-dashboard. Het heeft ook Bluetooth-connectiviteit, waardoor smartphone-integratie mogelijk is, en firmware-updates kunnen door de eigenaar worden gedaan. De AK550 is goed geprijsd voor iets minder dan £ 9.000.