Badkamer Web
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd laat jou in 1 dag slagen voor het CBR motor theorie examen

Wil jij graag de ultieme vrijheid ervaren door op je motor te stappen en weg te rijden? Dat snappen we, want dat is een heerlijk gevoel! Heb je al lekker geoefend tijdens de praktijklessen en heeft jouw instructeur gemeld dat je bijna klaar bent om af te mogen rijden? Eerst nog even snel je motortheorie halen dan. Die motortheorie, dat is toch nog even een dingetje. Er moet veel saaie theorie geleerd worden om het theorie examen te kunnen halen en dat is toch wel iets waar veel mensen moeite mee hebben en tegenop zien. Gelukkig zijn wij er om jou hierbij te helpen. Wie zijn wij? Wij zijn Gelijk Geslaagd en laten jou en al onze andere cursisten binnen 1 enkele dag slagen voor het motor theorie examen. Les in de ochtend, het theorie certificaat behaald in de middag, dat is toch geweldig?

Praktijkgericht, herhaling en inprenting

Onze motor theorieles start meestal om 07.00. Een keertje vroeg uit de veren voor het goede doel. We maken even kort kennis met de docent en de andere cursisten. Dan gaan we snel aan de slag, want we willen er natuurlijk voor zorgen dat jij ’s middags slaagt voor het CBR examen.

De les is praktijkgericht en de leerstrategie is gebaseerd op herhaling en inprenting. Door het geven van goede ezelsbruggetjes vergeet jij de lastige theorie niet tijdens het praktijk examen en het theorie examen. De les die wij geven is voor iedereen uitstekend te volgen, ook voor mensen met dyslexie, faalangst of vormen van leerproblematiek.

Verder is er aandacht voor de verschillende vraagstellingen die je tijdens het CBR theorie examen gaat krijgen. Dit doen we door middel van oefenen met examens waar dezelfde vragen in voor komen als bij het CBR examen.

Na onze uitstekende voorbereiding ben je helemaal klaar voor het examen. Het examen ga je dan ook direct na de motor theorieles maken. Met elkaar gaan we naar het CBR, met een groep vol geslaagden gaan we na afloop weer met elkaar terug naar de trainingslocatie.

Welke theoriecursus kom jij bij ons volgen?

Je kan ook nog een auto en scooter theoriecursus bij ons volgen. Kom jij binnenkort de auto theoriecursus Amsterdam, de motor theoriecursus Dordrecht of de scooter theoriecursus Leiden bij ons volgen? Of kies je voor een theoriecursus elders in het land? Inschrijven voor theoriecursus naar keuze op een locatie naar keuze kan eenvoudig via onze website, gelijkgeslaagd.com.

https://www.gelijkgeslaagd.com/