Mercedes Benz is een van de grootste fabrikanten van luxe personenauto’s, vrachtwagens en bussen. Het merk heeft een erg groot assortiment. De kwaliteit van de auto’s zijn ongekend, waardoor de auto’s relatief prijzig zijn. De auto’s van Mercedes Benz zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mercedes Benz occasions zijn erg gewild. Daarnaast zijn er in de tweedehandsmarkt auto’s beschikbaar in veel verschillende modellen. De auto’s van deze fabrikant worden over de hele wereld geproduceerd. Het bedrijf heeft namelijk assemblagefabrieken.

Het logo van Mercedes-Benz

De driepuntige ster is al heel lang het beeldmerk van Mercedes. De driepuntige ster zou verwijzen naar het gebruik voor op het land, de zee en in de lucht. Nadat Mercedes fuseerde met Benz werden de auto’s verkocht onder de merknaam Mercedes-Benz. Het logo bleef onveranderd. In 1995 keerde Mercedes-Benz terug in de racerij. Sinds 2012 heerst het merk in de Formule 1. Mercedes-Benz werkt met het nieuwe Electric Intelligence merk. Elektronische modellen en elektrisch rijden is net zo leuk als in de brandstof aangedreven auto’s.

Dankjewel Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft heel veel innovaties doorgevoerd. De eerste personenwagen met een dieselmotor werd namelijk geïntroduceerd onder de merknaam. Daarnaast produceerde Mercedes-Benz ook het eerste ABS-systeem en de eerste airbags. De airbags werden als eerste serieproductiemodel toegepast in de S-klasse. Nog steeds worden de elektronische systemen ingevoerd en bijna iedere standaard auto.

Je hebt dus een nieuwe Mercedes-Benz gekocht en hebt al een aantal kilometers gereden. Je hebt natuurlijk nooit zin en tijd in pech, maar stel nou het gebeurt toch. Je kan een pech hulp krijgen. Dan wil je dat iemand je zo snel mogelijk komt helpen. Toevallig is er een gratis app te downloaden die precies biedt wat jij nodig hebt. Volg de aangewezen monteur via de app en weet zo hoe laat de monteur bij jou aankomt. Door het inschakelen van je locatievoorziening op je mobiele telefoon weet de monteur precies waar je bent en kan supersnel naar je toe komen.