Introductie

Gebruik je technische kennis om waterlopen en beken in de omgeving van Lokeren te reinigen. Je werkt dichtbij je huis en werkt vaak buiten. Zorg er samen met je collega’s voor dat de zuiveringsinfrastructuur optimaal functioneert om de waterkwaliteit te verbeteren!

Wat doet een Onderhoudstechnieker Elektromechanica?

In de Provincie Oost-Vlaanderen en de regio Vlaams-Brabant moet je als onderhoudstechnicus de elektrische en mechanische uitrusting van de rioolwaterzuiveringsinstallatie op het hoofdgemaal onderhouden en is de mate van onderhoud van de rioolwaterzuiveringsinstallatie relatief klein.

In onze faciliteit ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van pompen en andere machines in de waterzuiveringstechniek. Je voert preventieve onderhoudsprocedures uit en grijpt in bij mechanische storing. U kunt de machine monteren en demonteren, of u kunt de machine ter plaatse repareren.

Waarmee versterk je ons team?

  • Je hebt een A2-niveau van elektromechanische vaardigheid, of hebt hetzelfde ervaringsniveau.
  • Je hebt praktische kennis van elektrische en elektromechanische aspecten.
  • U kunt zelfstandig en discreet werken.
  • Je bent sociaal, zelfverzekerd en stressbestendig.
  • Ten slotte heb je een rijbewijs B.
  • U bent bereid om een ​​rijbewijs C-opleiding te volgen

Wat mag je van ons verwachten?

Het werk dat je bij Aquafin doet, geeft je een uniek gevoel van voldoening dat je inderdaad hebt bijgedragen aan het verbeteren van het milieu. Je werkt dagelijks met meer dan 1.000 collega’s aan schone vaarwegen en een leefomgeving in harmonie met water.

Aantrekkelijk salarispakket, met heel wat extralegale voordelen (fietsverhuurplan, hospitalisatieverzekering, gsm-bestelling, maaltijdbonnen, …).

Het resultaat van je dagelijkse werk wordt beloond: je ziet het zuivere water terugstromen in de beek!

Als onderhoudstechnicus moet u verschillende taken uitvoeren, vaak buitenshuis werken, en moet u regelmatig naar buiten gaan.

Aantrekkelijk verlofpakket (vrij te kiezen aantal dagen), dagwerkfunctie.

Je komt terecht op een bruisende werkplek waar je je carrière verder kunt ontwikkelen. Dankzij uitgebreide opleidingsmogelijkheden, jobrotatie, coaching en focus op persoonlijke groei, ontwikkel jij je eigen ontwikkeling.

In de talrijke evenementen die door of voor Aquafinners worden georganiseerd (personeelsbijeenkomsten, afterworks, fietsen,…) ontmoet je collega’s op verschillende manieren.

https://www.vindazo.be/vacatures/elektromechanica.html