Bent u opzoek naar merk babykleding? Wij bieden een ruim assortiment aan babykleding in alle stijlen. Zo hebben wij bijvoorbeeld vintage pakjes, stoere pakjes en hele schattige pakjes. Het belangrijkst om te weten is dat ongeacht welke stijl, al onze pakjes zo comfortabel mogelijk voor de baby zijn gemaakt en dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn. 

Matchende babykleding  

Wij verkopen verschillende soorten babykleding die met elkaar matchen en met de trends van nu matchen. Zo kunt u bijvoorbeeld de babykleding van een meerling op elkaar afstemmen of misschien zelfs de babykleding op uw eigen kleding afstemmen. U en de baby stralen in dezelfde kleuren. Wij hebben de babykleding in verschillende maten, al vanaf 0 weken. Wij adviseren altijd om een maatje groter te kopen dan dat de baby op dat moment heeft. Baby’s groeien als kool en voor u het weet past de baby de babykleding niet meer. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Wij verkopen de babykleding in verschillende kleuren, maar voornamelijk roze, blauw en beige. Elk kwartaal brengen wij een nieuwe collectie uit. 

Babykleding makkelijk voor onderweg   

Naast de babykleding verkopen wij ook accessoires voor de baby en voor u als ouder/voogd. Accessoires die het bijvoorbeeld makkelijker maken om onderweg babykleding bij u te dragen of uw baby te verschonen/om te kleden wanneer u niet thuis bent. De babykleding is zo gemaakt dat het makkelijk is om de babykleding aan- en uit te trekken. Zo zijn er enkel drukknoopjes op onze rompertjes en andere soorten babykleding. Zo kunt u, ook in het donker, snel uw baby verschonen. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw aankoop van babykleding. Twijfel niet om ons aan te spreken indien u vragen heeft over onze producten. Wij kunnen u tevens helpen met het bepalen van de maat. Hopelijk tot snel in onze winkel!