In 2020 besloot Gan het stereotype te veranderen dat hun kubussen veel waard zijn. Om dit te doen heeft het bedrijf een reeks kubussen Monster Go uitgebracht, die deze magnetische puzzel bevat.

Deze kubus is speciaal gemaakt voor beginnende kubussen die hun eerste puzzel kopen. Zelfs de niet-magnetische versie wordt gekenmerkt door verhoogde controle en stabiliteit, hier worden deze kenmerken tot het absolute getild. De puzzel is gemakkelijk te trainen en vaardigheid te verbeteren.

Afzonderlijk moet Gan worden geprezen voor het gebruik van premium kubuschips, zelfs in het budget. In de kubus worden “honingraten” met het merk geëxtrudeerd op het oppervlak van het plastic, die helpen om het smeermiddel te verdelen. De kubus wordt aangepast met moeren, geen schroeven, en de spankracht kan zelfs met uw vingers worden gewijzigd.

Dit is een geweldig model voor beginners, het potentieel van de kubus is enorm. En voor het trainen van individuele fasen heeft het bedrijf andere kubussen uit deze serie gemaakt: UT, Rainbow en Cloud. – Meer informatie over

 

professionele rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be