Badkamer Web
Image default
Gezondheid

Boiler Aparici, voorzien van Droge weerstand, elektronische anode

Aparici onderhoudsvrije Boiler

De Elektrische boiler Aparici is nagenoeg onderhoudsvrij te noemen. Omdat deze is voorzien van een droge weerstand, het verwarmingselement komt niet in contact met water. Daarnaast een Elektronische magnesium anode welke 5 jaar langer meegaat. Dus niet elke 2 jaar anodes vervangen en minder kalkafzetting in de boiler.

Een zeer energiezuinige boiler te noemen omdat het vermogen in te stellen is naar 1200watt of 2000 watt. De slimme Eco controller meet een week lang uw verbruik op en zal daarna doorgaan in de meest zuinige stand.

Horizontaal en Verticaal plaatsbaar

Plaatsbaar in de meeste (kleinere) ruimtes omdat ze horizontaal en verticaal gemonteerd kunnen worden, in 3 positioneel. En dit dit maakt het ideaal als je de boiler niet echt in het zicht wilt hebben.

Bij een laag vermogen zal het wat langer duren voordat het water warm is maar de ingestelde en gewenste temperatuur zal snel genoeg bereikt zijn.

In sommige situaties waarbij niet veel stroom (over) is. De stoppen hoeven dus niet iedere keer uit te gaan als de elektrische kookplaat, of vaatwasser aanstaat. Niet voor niets is deze boiler een A merk welke heel bekend is in het thuisland Spanje waar deze alom wordt geprezen.

Label A en B

De Aparici Elektrische boilers zijn al leverbaar met een Energielabel A. Dit geldt voor de 30 liter. De 50 liter, 80 liter, 100 liter en 120 liter uitvoering hebben tevens een hoog Energielabel B. Dit komt ook door gebruik te maken van de allernieuwste soort isolatie schuim wat een zeer hoge dichtheid heeft.

Deze zuinige boiler is iets zwaarder maar brengt ook wel veel voordelen met zich mee. Jij wil immers toch een lage energie rekening en geen onderhoud? Een Elektrische boiler is geen energieslurper meer, dit is verleden tijd.

Waarom Aparici ECO, Elektrische Boiler

  • Zelflerende Eco controller;
  • Elektronische magnesium anodes;
  • Kan horizontaal en Verticaal worden geplaatst;
  • Dorge weerstand
  • Energielabel A en B;
  • Platte boiler;
  • Instellen op 800watt, 1200watt of 2000watt;
  • Ideaal op de camping of tiny woningen
  • Onderhoudsvrij

Meer info en bestellen? Bezoek dan de website www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/warm-water/elektrische-boilers/