Engineer

Onafgebroken Zuid-Holland Nieuwerkerk aan den ijssel

Functieomschrijving

Continu zoekt voor haar opdrachtgever een ongelijkheid engineer. Als ongelijkheid engineer ben je coördinator, de drijvende volume achter het ongelijkheid.

Je zal fungeren als brug tussen de sales en productie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en daarmee het gezicht van de anatomie

Je werkzaamheden zijn bij andere uit:

Opstellen van opbrengst en deze verwerken in 3d modellen ; verwijderen van projecten ; bewaken van planning en begroting van het plan ; inkoop van onderdelen en uitbesteed van werk bij verscheidene partijen ; responderen van vragen vanuit de werkplaats. Ambitie is belangrijk. Vandaar wij het opvolgen van een opleiding oppeppen, met als doel het overigens knallen op persoonlijk vlak en binnenshuis de sociale groep.

Functie-eisen binnenshuis de lijf van onze opdrachtgever heerst een directe en informele sfeer. spreekt bovenstaande kopij je aan en beschik je over de volgende vorderen? dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de functie plan engineer beschik je over:

Hts/hbo werktuigbouwkunde starters en junior engineers kunnen allebei responderen op de functie ; gezonde dosis werklust, proactieve instelling, etc. Het zijn natuurlijk clichés maar wel echt noodzakelijk voor de functie. Bedrijfsomschrijving doorlopend zoekt in samenwerkingsverband met haar opdrachtgever een project engineer. Het gaat om een expert in de schoorsteentechniek en aanleveren complete systemen voor de industriële sector.

Sfeer

Het onderneming bestaat uit 66 werknemers waar professionaliteit en een gezellige werksfeer hand in hand gaan. Dit blijkt uit de teamactiviteiten, vrijdagmiddagborrels en gezamenlijke diners.

Bedrijfscultuur

Je zal terecht komen in een sociale groep met een informele bedrijfscultuur. Hierdoor is allen binnenshuis de sociale groep erg toegankelijk.

Arbeidsvoorwaarden doorlopend is een bxe8ta intermediair in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het concern komt intensiveren.

Salaris en voorwaarden

Er wordt een merite geboden tussen de €2. 500, – en de €3. 600, – per periode ; 24 vakantiedagen ; 13 adv dagen ; er zijn uitgebreide mogelijkheden tot het monitoren van activiteit en opleiding. Sollicitatieprocedure begeleiding

Voortdurend begeleidt je voor, door en na de gesprekken route je nieuwe baan! Je kunt van ons verwachten dat wij tips/adviezen geven en als sparringpartner fungeren.

Groepsactie

Voor deze functie zal je bij continu een kennismakingsgesprek hebben. Hierna volgen het eerste gesprek met iemand van personeelszaken ( hr ) van onze opdrachtgever. Een tweede gesprek zal plaatsvinden met ( functie titel van manager of directie ) waarna een arbeidsvoorwaarden gesprek volgen.

https://www.vindazo.nl/keywords/technisch-schrijver.html