Badkamer Web
Image default
Gezondheid

Fysiotherapiepraktijk in Wageningen helpt je van je klachten af

Lichamelijke klachten kunnen vervelend zijn. Betrouwbare Fysiotherapiepraktijk in Wageningen kun je daar vanaf helpen. Lichamelijke klachten kunnen zorgen dat je dagelijks pijn ervaart, ze kunnen je belemmeren bij de dagelijkse verplichtingen, maken je moe of lusteloos. Het is tijd om in te grijpen. Met Fysiotherapie Wageningen kun je ervoor zorgen dat ze niet erger worden of beter gezegd verdwijnen.

Stappenplan Fysiotherapie Wageningen

Fysiotherapie Wageningen heeft een drie stappenplan. Het begint met een screening. Tijdens de screening wordt er gekeken of je bij Fysiotherapie Wageningen aan het juiste adres bent. Misschien zijn het klachten die wij niet kunnen verhelpen en kunt je beter langs je huisarts gaan. Heb je al een verwijsbrief van de dokter? Dan is de screening natuurlijk onnodig. Hierna volgt een intakegesprek waarbij je je verhaal kunt doen. Er ontstaat zo een duidelijk beeld van de klacht of klachten. Door een kort lichamelijk onderzoek kan er vervolgens een diagnose gesteld worden. Aan de hand van de diagnose wordt een behandelplan gemaakt. Het behandelplan is altijd persoonlijk en er wordt gekeken naar jouw klachten. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over je klachten en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Door middel van oefeningen, massage en het mobiliseren van je gewrichten zorgt de fysiotherapeut dat de klachten verdwijnen

Maak een afspraak bij de Fysiotherapiepraktijk in Wageningen

Heb je last van klachten? Blijf er niet nog langer mee lopen, maar maak een afspraak. Je kunt ook in het weekend terecht en doordeweeks is de praktijk tot 21.00uur geopend. Online kun je ook terugvinden bij welke zorgverzekeraars we zijn aangesloten. Zo kun je gelijk kijken of de behandeling wordt vergoed door jouw verzekeraar.  Maak een afspraak, zo ben je binnen de kortste keren weer bijna of geheel pijnvrij.Gerelateerde artikelen

Een gezonder leven met de diƫtiste in Oldenzaal

Remedies tegen snurken: 5 tips