Badkamer Web
Image default
Management

Global MBA specialisatie traject

Global MBA specialisatie traject: gezondheid

De Global MBA biedt een transformerende leerervaring die uw vaardigheden en kennis zal ontwikkelen tot een zakelijk inzicht van wereldklasse. Met de optie om een specialisatiegraad te behalen via het Health-traject, kunnen studenten hun carrière uitbouwen tot hogere managementniveaus in de gezondheidszorg.

 

Het programma kijkt verder dan de grenzen van de collegezaal. Wij bieden u de flexibiliteit om online te studeren en uw studies rond uw beroepsleven in te passen, zodat u uw carrière kunt behouden en uitbouwen naarmate u vordert.

 

Met academische leiding verzorgd door UCL Medical School, bevordert het Global MBA Health specialistische traject een reeks professionele attributen die zeer gewild zijn in senior managementfuncties in de gezondheidssector.

 

Het programma zal:

 

een rijke gelegenheid bieden om inzicht te krijgen in de praktijk en de uitdagingen van management/leiderschap binnen een gezondheidszorgcontext.

Beleid en praktijk tot leven brengen.

carrièreontwikkeling vergemakkelijken.

uw besluitvormingsvaardigheden in een gezondheidszorgcontext verbreden.

uw vaardigheden te versterken en uw vertrouwen en prestaties te verbeteren.

leiden tot een hoogwaardige academische geloofsbrief met de reputatie en geloofwaardigheid om uw carrière en bijdrage aan de samenleving te verbeteren.

bieden waardevolle training in onderzoekstechnieken

uw vaardigheden op het gebied van zelfstandig leren, vereist voor voortdurende professionele ontwikkeling, verder te ontwikkelen.

 

Programmastructuur en modules

 

Om de algemene Global MBA te behalen, moet u zes kernmodules en vier optionele modules, plus het Strategic Project, voltooien.

 

Kernmodules

Boekhouding en financiën

Economie voor managers

Marketing voor managers

Organisatiegedrag en Human Resource Management

Strategisch management

Succesvol leiderschap

Om een gespecialiseerde MBA in Health te behalen, moet u zes kernmodules en ten minste drie van de hieronder vermelde optionele modules plus het Strategic Project voltooien.

 

Om een Postgraduate Diploma in Business Administration (Health) te behalen, moet u vier kernmodules voltooien en ten minste drie van de vier hieronder vermelde optionele gezondheidsmodules.

 

Let op: Het wordt sterk aangeraden dat studenten die Health option modules hebben eerdere ervaring van het werken in de gezondheid of gezondheidszorg sector.

 

Optionele gezondheidsmodules

Systemen in de gezondheidszorg

 

In deze module krijg je inzicht in de doelen, doelstellingen en functies van een zorgstelsel. Je vergelijkt en contrasteert verschillende gezondheidszorgstelsels om een breed begrip te ontwikkelen van de manier waarop gezondheidszorgstelsels werken, diensten leveren en deze diensten financieren.

 

Beheer van middelen in de gezondheidszorg

 

Deze module richt zich op het begrijpen van financieel management in organisaties in de gezondheidszorg, waaronder het beheren van geld en risico’s om efficiënte gezondheidszorg te bieden aan patiënten. De module laat studenten ook kennismaken met de theoretische en praktische overwegingen die samenhangen met het werven, behouden en verzorgen van personeel in organisaties in de gezondheidszorg.

 

Risico, bestuur en patiëntveiligheid

 

Deze module biedt inzicht in risico’s en governance in zorgomgevingen, inclusief het afwegen van prioriteiten zoals financiën, veiligheid en patiëntenzorg. Deelnemers zullen begrijpen hoe ze risicomanagementplannen moeten beoordelen, ontwikkelen, implementeren en monitoren om efficiënte en duurzame servicenormen te leveren.

 

Innovatie en kwaliteitsverbetering

 

Deze module laat zien hoe kwaliteitsverbetering kan worden ingebouwd in de gezondheidszorg, om gezondheidsresultaten, prestaties en organisatorisch leren te verbeteren. Deelnemers verwerven de vaardigheden die nodig zijn om data-gedreven verbetering te implementeren in zorgomgevingen.

 

Strategisch Project

 

Het Strategic Project is het bepalende onderdeel van het MBA-programma. Het geeft u de kans om uw vaardigheden op het gebied van onafhankelijk bedrijfsonderzoek te ontwikkelen en toe te passen in een organisatorische context.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/