Badkamer Web
Image default
Winkelen

Op zoek naar een nieuwe badmat?

Heel wat uurtjes brengen we door in de badkamer. Comfort is dan ook erg belangrijk. Niet alleen wilt u lekker kunnen douchen of een ontspannen bad nemen, maar ook moet het er prettig aanvoelen. Iedereen kent het wel: net lekker in bad geweest of u komt uit de douche en dan is het ineens wel erg fris. Of met de blote voeten op de koude tegelvloer. Toch altijd even een minder momentje, maar gelukkig is hier eenvoudig wat aan te doen. Zoiets eenvoudigs als een badmat biedt namelijk dé uitkomst.

Hoe koopt u de juiste badmat?

Het klinkt wellicht heel simpel: u koopt een badmat en klaar. Toch komt er net wat meer bij kijken, wilt u het gevoel van comfort optimaal ervaren.

Het materiaal
Een badmat kan van verschillende soorten materiaal gemaakt worden, maar het best gaat u toch voor een badmat van bamboe en gemixt met badstof, die wij in onze shop aanbieden. Dit biedt namelijk enkele fijne voordelen. Zo voelt de stof heerlijk zacht en warm aan, wat wel zo prettig is als u net uit die warme douche stapt. Bij een badmat is het daarnaast ook belangrijk dat vocht goed opneembaar is. Bamboe in combinatie met badstof biedt deze eigenschap. Ook is een dergelijke mat weer vlug droog, wat wel zo prettig is.

De voordelen
Koude voeten zijn verleden tijd met het gebruik van een badmat. Ook verkleint u de kans dusdanig op uitglijden, mits de mat een goede zool heeft die slip vast is. Het draagt dan absoluut bij aan de veiligheid. Een ander voordeel is misschien niet voor iedereen belangrijk, maar toch: het staat enorm gezellig. Het kleedt een badkamer dan ook echt af. De badmat van bamboe badstof is ook nog eens machine wasbaar. Mocht deze dus wat groezelig worden dan kan het gewoon in de was. Het gebruik van wasverzachter wordt echter afgeraden, omdat dit niet goed is voor de stof.

Past in elke badkamer
Een badmat is dus niet alleen erg praktisch, maar ook staat het zeker stijlvol in uw badkamer. Het geeft net dat beetje extra en creëert een warme, gezellige look. Doordat de badmatten van Xziir verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, is er altijd wel één die bij uw stijl past. Maak het plaatje helemaal compleet door uw badmat te combineren met handdoeken uit dezelfde selectie. In een handomdraai tovert u uw badkamer om tot een plaatje uit een magazine!

https://xziir.nl/badmatten/