Badkamer Web
Image default
Verbouwen

5 manieren voor een badkamer laten renoveren

Ben je van plan om je badkamer laten renoveren? Dat is natuurlijk een ontzettend leuk idee, zeker als badkamer te oud is geworden. Een badkamer kan meestal 10 tot 15 jaar mee. Daarna zul je al gauw gebreken ondervinden. Zeker als een badkamer nog uit 2005 komt is het tijd voor vernieuwing. Een badkamer laten renoveren kost natuurlijk wel veel tijd en geld. Het is een behoorlijke klus en dit moet zeker door professionals gedaan worden. Hier schiet Design en Finish te hulp! Zij helpen je op weg naar een prachtige nieuwe badkamer!

Hoe begin ik?

Een badkamer renovatie is natuurlijk ontzettend leuk en spannend, het is vooral belangrijk dat je weet waar je moet beginnen en hoe je het gaat aanpakken, maar laten we beginnen bij het begin. Het is als eerste belangrijk dat je natuurlijk een beetje weet hoe je de badkamer wilt inrichten en in welke stijl je dit wilt doen. Ga gerust lekker even surfen op Pinterest of Google om naar verschillende badkamerstijlen te kijken en haal daar een aantal voorbeelden uit. Sla de foto’s op zodat je ze makkelijk terug kan vinden. 

Intake 

Alle foto’s en voorbeelden verzameld? Dan is het tijd voor een intake gesprek!  Je wilt natuurlijk een beetje weten wie je badkamer komen renoveren. Tijdens het intake gesprek leer je kennis maken met de werknemers van Design en Finish. Tijdens het intakegesprek wordt er ook besproken hoe de badkamer eruit mag komen te zien. Door het verzamelen van plaatjes kunnen zij zien wat de wensen zijn en kunnen ze aan een ontwerp gaan werken. 

Ontwerp en uitvoering

Nadat het ontwerp af is en je helemaal tevreden bent met de uitkomst, kan de uitvoering beginnen. De oude badkamer moet gesloopt worden en daarna kan de renovatie beginnen. Op naar een nieuwe badkamer samen met Design en Finish!

 

Gerelateerde artikelen

Bij Vliem schilderwerken werk je samen met de beste schilder in Lunteren

Grondbedrijf Rotterdam biedt je de kans op een goed bouwproces.

Meer zekerheid tijdens de aankoop van een woning