Badkamer Web
Image default
Verbouwen

Badkamer verbouwen, mobiele opslag nodig?

Boek een Boobox

Getroffen worden door storm- en waterschade kan ons tegenwoordig allemaal overkomen. Want door klimaatsverandering worden de kans op schade helaas steeds groter. Het meest recente voorbeeld is de watersnoodramp in Limburg. We hebben allemaal de beelden nog scherp op het netvlies staan met welke ellende de getroffenen geconfronteerd zijn. De schade is aanzienlijk en mensen zijn dagen, soms weken, in de weer met de opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Maar ook de herstelwerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden kan na dergelijke ramp nog behoorlijk wat tijd in beslag gaan nemen. Bij dreigend wateroverlast in het risicogebied Zuid-Limburg kan het preventief huren van tijdelijke mobiele opslagruimte een snelle en goedkope oplossing zijn om de kans op schade zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld door het tijdelijk laten opslaan van je inboedel die zich op de begane grond bevindt.

De huur van mobiele opslagruimte Maastricht is daarvoor een snelle en goedkope oplossing. Want je inboedel wordt voor de deur opgehaald en weer terugbezorgd als de kust veilig is. Of wanneer jij klaar bent met de opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Het achteraf afwikkelen van de schade aan je inboedel met de verzekering kan immers tegenvallen.

Tijdelijke opslagruimte laten bezorgen, ophalen en opslaan

Je inboedel preventief veilig stellen tegen een mogelijke overstroming is dus een snelle en goedkope oplossing. Maar ben je reeds getroffen door storm- en/of waterschade? Zijn dakpannen van het huis afgevlogen of er is een boom in de gevel van je huis beland? Dan wil je natuurlijk meteen starten met opruimen en eventuele reparatiewerkzaamheden. Dan is het laten opslaan van waardevolle spullen in een opslagfaciliteit een snelle en goede oplossing om eventuele gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. Zoek je opslagruimte in de regio Maastricht? Maak dan gebruik van een mobiele opslagservice. Dit is de nieuwste vorm van self-storage waarbij je zelfs je huis niet uit hoeft. De huur van mobiele opslagboxen inclusief transport en opslag is zo geregeld. En het mobiele opslagbedrijf bezorgt opslagboxen rechtstreeks voor je woning op de afgesproken dag. Het enige wat je moet doen is inladen.

Vervolgens worden je spullen opgehaald, opgeslagen, en terugbezorgd op een afgesproken dag. De huur van mobiele opslagruimte Maastricht is overigens geschikt voor allerlei doeleinden. Tijdens verbouwingswerkzaamheden is je inboedel vaak niet verzekerd tegen schade. Vaak staan ook deuren open omdat tijdens de verbouwing allerlei mensen in- en uitlopen. De opslag van je spullen voorkomt daarmee ook de kans op diefstal.

Boobox mobiele opslagruimte Maastricht huren

Ook voor de tijdelijke opslag van magazijnvoorraden, winter- en zomeropslag en zelfs een verhuizing is de huur van mobiele opslagboxen erg interessant. Bij Boobox mobiele opslag huur je opslagboxen ook voor een verhuizing gemakkelijk en snel online. Je geeft het adres en dag op waar Boobox je inboedel moet komen ophalen. Je inboedel wordt nadat jij je spullen zelf in de boxen hebt ingeladen rechtstreeks bezorgd op je nieuwe woonadres. Daar laadt jij zelf je spullen weer uit. Een mobiele opslagbox van Boobox huur je al vanaf € 79,-. Voor meer informatie over opslagruimte Maastricht, bezoek de website boobox.nl Bel gerust 0475-476319 voor aanvullende vragen.

De website Boobox is ontwikkeld door Themedutch BV. – Roermond

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/

Gerelateerde artikelen

5 manieren voor een badkamer laten renoveren

Grondbedrijf Rotterdam biedt je de kans op een goed bouwproces.

Bij Vliem schilderwerken werk je samen met de beste schilder in Lunteren