Gefeliciteerd beste Boogschutter! Mercurius beweegt direct en schuift je teken binnen. Er breekt nu een ideale periode aan om te focussen op je passies en dromen. Je kunt nu eindelijk doelen te stellen en stappen te ondernemen om ze te verwerkelijken! De nieuwe maan helpt je om gretig te zijn naar resultaten en prioriteiten te stellen. Zorg ervoor dat je georganiseerd blijft, bouw alles stapje voor stapje op en voor je het weet zul je resultaten zien! Dit kan zowel op het gebied van werk, relaties, of wat dan ook zijn. Luister goed naar de boodschappen van je dromen, want ze kunnen je begeleiding en inzichten bieden in je dagelijks leven. Door te mediteren open je je geest zo wijd mogelijk zodat je kunt zien hoeveel onbeperkte spirituele begeleiding je ontvangt!

 

 

Beste Steenbok, je hoeft niet altijd alles zelf te doen! Je bent een geliefd en waardevol onderdeel van het Universum, en je mag heus wel eens om hulp of gunsten vragen. Stel je tijdens het mediteren open om goedheid te ontvangen in je leven, niet omdat je er iets voor gedaan hebt, maar simpelweg omdat je bestaat. Visualiseer hoe de liefde en vreugde je hart en geest vullen. Visualiseer ook financiële overvloed, goede gezondheid, harmonieuze relaties en innerlijke vrede. De nieuwe maan van deze maand kan voor wat moeilijkheden zorgen, dus wees lief en zacht voor jezelf. Observeer eens hoe je jezelf kunt neerhalen en wees toch niet zo hard voor jezelf.

 

Beste Waterman, dit is een geweldige maand voor je carrière! Je kunt een vervullende nieuwe positie of opdracht krijgen. Ook is het mogelijk dat je een waardevolle vriendschap sluit met een collega. Op spiritueel gebied kun je een doel bereiken waarvan je nooit had durven dromen. Je zult dieper kunnen mediteren. Ook overwin je deze maand een oud emotioneel patroon dat tot nu toe je sereniteit blokkeerde. Je zult beter in staat zijn woord bij daad te zetten. Ook ben je een inspiratie voor anderen, zowel op het werk als je leven in het algemeen. Tegen het einde van de maand zul je op familiegebied veel kansen krijgen om te helen.

 

Beste Vissen, net als bij de Waterman is dit een geweldige tijd voor je carrière! Let goed op dat je je niet teveel laat opzwepen of je zorgen gaat maken over deze veranderingen. Mars geeft je zelfvertrouwen, maar kan ook voor een “vechten of vluchten”-reactie zorgen. Grond jezelf door te mediteren, en <i>voel</i> dat ook jij overvloed verdient en uitdagingen op het werk evenwichtig aankunt. Ook op familiegebied is balans een belangrijk thema. Zelfs als je weet dat je gelijk hebt, is het goed om er eerst even bij stil te staan of een confrontatie wel de moeite waard is. Haal even diep adem en observeer of de ander überhaupt wel openstaat voor goedbedoeld advies. Zo niet, zorg dan dat je liefdevol gezonde grenzen aanhoudt.

 

Beste Ram, je hebt unieke eigenschappen en je kunt deze maand verwachten dat de emoties en relaties sterk oplopen, dus wees op je hoede dat je geen ruzies gaat uitlokken. Dit is voor jou namelijk onbewust een manier om wat meer ademruimte te creëren. Het is beter om eerlijk en bewust te zijn, en de tijd te nemen voor stille reflectie. Mediteer op gevoelens van kwetsbaarheid, en laat je emoties als een golf over je heen voeren. Je zult je sterker en liefdevoller, en ook meer vertrouwen kweken. Vergeet niet dat groei en risico altijd samen gaan. Nu Mercurius direct keert, is het een mooi moment om je spiritueel te verdiepen, door bijvoorbeeld yoga te beoefenen, te bidden of mediteren. Als je je verveeld voelt, geef dan niet zomaar op, want er staan je veel inspirerende doorbraken te wachten!

Lees meer op Horoscoop Luna

https://www.horoscoop-luna.nl