Badkamer Web
Image default
Huishoudelijk

Elektrische boilers van Wesen hebben hoogst haalbare energielabel.

Elektrische boilers van Wesen hebben hoogst haalbare energielabel.

De allernieuwste elektrische boilers van Wesen, zijn nu verkrijgbaar met energielabel A/B.

Door gebruik te maken van nieuwe technologieën is er een boiler gemaakt die helemaal voldoet aan de huidige norm en is daarmee een van de meest energie zuinige boilers van dit moment.

We zijn hard bezig met de aanstaande energietransitie. Door bewust te kiezen voor duurzaam alternatief voor je gasboiler; een elektrische boiler dus, maak je al het verschil. En door een elektrische boiler van Wesen te kiezen maakt u de stap nog wat groter, want deze is ontzettend energiezuinig en heeft dus een energielabel A/B. 

Het design is mooi, strak en clean. Met een diepte van slechts 27 cm zal de boiler gewoon in een keukenkastje passen, of hang de boiler gewoon in het zicht, want lelijk zijn deze boilers geenszins.

 

 

 

De elektrische boilers van Wesen zijn voorzien twee cilidrische tanks en in elke tank zit een eigen verwarmingselement. Dit zorgt voor een vliegensvlugge opwarmtijd zonder dat dit veel meer energie kost, je hebt minder last van warmte verlies omdat de tanks kleiner zijn en er is minder menging met het inkomende koude water.

De Wesen ECO is voorzien van een interactief bedieningspaneel, een slimme thermostaat (deze thermostaat zal je huishoudgewoontes bijhouden en speelt zo in op je verbruik) en de boiler is simpel in gebruik. 

De boilers van Wesen kan je horizontaal of verticaal plaatsen en is voor gebruik van je douche-, bad en wastafelwater.

De elektrische boilers zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met muurbeugel, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. Een drukregelaar is bij te bestellen, perfect als u bijvoorbeeld in een flat woont waar de druk niet altijd constant is. 
De drukregelaar zorgt ervoor dat de ingaande waterdruk in je woning constand blijft.

 

Deze, en andere elektrische boilers vind je op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis

Gerelateerde artikelen

Mooi houten badkamermeubel op maat

Om goede waterdruk te creƫren altijd een drukreduceerventiel monteren

Een inbouw zwembad kan je zomers een nog mooier randje geven