Badkamer Web
Image default
Badkamer

Veilig manoeuvreren met de ambulance in grote menigten

Op de snelweg ziet u helaas regelmatig een ambulance voorbij rijden. Deze rijdt op topsnelheid en weet zich in moeilijke verkeerssituaties behendig te manoeuvreren. Uiteraard is dit een belangrijke voorwaarde voor het beroep, maar het is zeker niet eenvoudig. Goed zicht is daarom van groot belang en soms in dit geval, van levensbelang. Hulpdiensten moeten namelijk snel terplekke zijn en kunnen vaak niet één, twee, drie op een plek komen. Helemaal in grote menigten is dit een zeer ingewikkelde kwestie, omdat de ambulance om mensen heen moet manoeuvreren en geen onverwachtse bewegingen mag maken. Uiteindelijk moet de ambulance rust en veiligheid bieden in plaats van meer onrust zaaien. Van Zwitserland weet als geen ander hoe belangrijk goed zicht in dit soort gevallen is. Om die reden bieden wij geavanceerde camerasystemen om het zicht te optimaliseren in situaties waarin goed zicht niet mag ontbreken.

Ambulances hebben net als vrachtwagens te maken met een dode hoek. Een achteruitrijcamera set kopen is daarom een wijs besluit. Hierdoor rust u de ambulance of vrachtwagen volledig uit met camerasystemen, die gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien stelt het systeem u in de gelegenheid om volledig rondom het voertuig te kunnen kijken via een monitor aan de binnenkant van de wagen. Door een achteruitrijcamera vrachtwagen kunt u dus ook goed zicht hebben op de dode hoek. Onze monteurs kunnen deze eenvoudig installeren en beschikken over de juiste kennis om deze systemen naar wens af te stellen. Wij zetten onze kennis in om uiterste veiligheid in het verkeer te realiseren voor zowel de bestuurder als de medeweggebruikers en omstanders.

Bent u ook op zoek naar een achteruitrijcamerasysteem om de verkeersveiligheid te verhogen? Van Zwitserland denken met u mee naar de juiste oplossing om uw zicht in het verkeer te verbeteren en gevaarlijke situaties op de weg te voorkomen.

https://www.vanzwitserland.nl/

Gerelateerde artikelen

Zwarte regendouche

Luxe door lichaamsdroger

Ruim assortiment bij Badkamer Outlet