Badkamer Web
Image default
Tegels

Mogelijkheden in sierbestrating

Wanneer de zon gaat schijnen, is het voor iedereen weer tijd om in de tuin bezig te gaan en allerlei klusjes op te pakken. Hoewel de tuin er prima bij staat, wordt het met verloop van tijd wel eens tijd om een aantal grote veranderingen aan te brengen. Hebt u er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om de tuin opnieuw te bestraten? Hierin zijn namelijk talloze mogelijkheden, die Bricks and Stones graag met u doorneemt.

Om te beginnen kunt u kiezen voor gebakken klinkers, die in drie varianten voorkomen: gezand, ongezand en getrommeld. Gezande en ongezande klinkers hebben hun naam te danken aan het proces dat vooraf gaat aan het bakken van de stenen. Voordat de klinkers de oven ingaan, wordt er een laagje zand aangebracht om de klinker achteraf makkelijker uit de mal te verwijderen. Dit zijn dus gezande klinkers, die in tegenstelling tot ongezande klinkers wél dit laagje krijgen. Nadat de stenen uit de oven komen, kan de stenenbakker ervoor kiezen om de stenen te trommelen. Als dit het geval is, oogt de klinker rustieker door het feit dat ze minder strak zijn.

Verder kunt u de keuze maken voor keramische terrastegels. Keramische tegels kennen veel voordelen, omdat ze onder andere kleurvast en krasbestendig zijn. Bovendien zijn keramische tegels heel eenvoudig schoon te maken, waardoor u hier veel tijd mee kan besparen. Ook zijn de tegels vorstvast en worden ze niet glad bij nat weer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele valpartijen. Wanneer u uw tuin dus opnieuw wil betegelen, hebben keramische tegels een groot voordeel ten opzichte van natuurstenen of betontegels.

Ziet u het ook helemaal zitten om uw tuin opnieuw te bestraten of te betegelen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Bricks and Stones!

https://www.bricksandstones.nl/