Badkamer Web
Image default
Banen en opleidingen

Vacature Badkamermonteur / Installatiemonteur

Vacature Badkamermonteur / Installatiemonteur

MBO of hoger
Junior niveau
Vast contract
€ 2.100 p/m
40 uur p/w

Beschrijving vacature

De dag lancering eeuwig in nunspeet, daar pakken jij en je collega het project erop en bijschenken de bus. Terwijl drink je een bak koffie en maak je een keuvel met je collega’s.

Bij de klant aangekomen loop je nogmaals de lastgeving door en check je met de klant of dit jazeker allen zo afgesproken is. Je meet en past leidingen aan, of legt ze om, plaatst douchewanden, zorgt voor steunen daar waar nodig. Bij de ene klant krijg je tussendoor een lekker likken eitje en heb je het sentiment dat je bij je inherent opa en oma bent, maar het kan ook plaatsvinden dat je bij het klussen door je kadetje eet. Vaak is je klant toch wat vader en bezitten ze behoefte aan een maatschappelijk praatje. Hier oefen je ook tijd voor te maken.

Je vervaardiging badkamers op maat gewendraken van leidingwerk situeren van douchecabines opmeten en nameten situeren van kranen, douchekoppen en toiletpotten gestelde eisen de badkamermonteur die we afzoeken is in het vermogen van:

Mbo werk- en denkniveau rijbewijs b vca charter – of bereid deze te behalen ( kan via proteqs ) 1-2 jaar ervaring als loodgieter, installateur, cv operator of badkamermonteur met ervaring in de sanitair branche heb je een streepje voor rijbewijs vereist : auto ( b ) bedrijfsomschrijving je komt te werken bij een professionele badkamerspecialist. De veilige badkamers werd in één dag bijzetten, behalve hak- of breekwerk. Iedere badkamer is 100 % maatwerk en wordt fulltime op de verlangen van de koper afgestemd. Bij het handelsbedrijf staan de medewerkers centraal. Er heerst een no-nonsense cultuur en collega ’s zijn heel behulpzaam. Elke laatste vrijdag van de tijdsperiode is er een neut op de zaak met lekkere snacks.

Salarisinformatie bruto € 2. 100 p/m reserve info arbeidsvoorwaarden als badkamermonteur ben je verzekerd van:

Fulltime baan verdienste tussen de 2. 100, – en 2. 400, -, o. B. V. 40 uur en afhankelijk van ouderdom en ervaring 24 vakantiedagen zicht op een vaste baan opleidings- en doorgroeimogelijkheden reiskostenvergoeding €0, 19 per km riante overwerkvergoeding – €17, 50 onbelast per uur elke dag een andere klus werken met de nieuwste gereedschappen warme, droge en windvrije werkplekken je rijdt met een collega in een nieuwe mercedes bus gezellige bedrijfsactiviteiten

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/badkamers.html

Gerelateerde artikelen

Alle informatie omtrent een maximale ontslagvergoeding

Personal assistant

Klantendienstmedewerker Covid19