Badkamer Web
Image default
Badkamer

Voor elke klus de juiste schroef

Elke doe-het-zelf klusser herkent het wel: er is een schroefje kwijt geraakt en die is niet zo maar te vervangen. Hoewel de schuur bijna uitpuilt door de enorme hoeveelheid schroefjes en gereedschappen, zit die ene er nou net niet bij. Heel vervelend natuurlijk en dat begrijpt BNV Tools hartstikke goed. BNV Tools heeft zich daarom gespecialiseerd in onder andere Woodies schroeven en gereedschappen, die voor elke klusser van pas komen. Niet alleen de doe-het-zelver is bij ons welkom, maar ook de professionele timmerman en de ware klussers van beroep.

Deze echte professional weet ook als geen ander hoe belangrijk tekenspullen en meetgereedschap zijn, voordat je aan een klus begint. Even snel een schets maken van de situatie en deze later uitwerken tot een professioneel ontwerp kan deze expert als geen ander. BNV Tools wil het leven voor deze klusser vergemakkelijken door hem een groot scala aan tekengereedschappen en meetmaterialen te bieden. Waterpassen, rolmaten en duimstokken zijn uitermate belangrijk en bestaan in ons assortiment daarom in vele soorten en maten.

Wanneer het dan zover is, kan de klusser beginnen met het klussen. Alles is opgemeten en afgetekend, waarna de juiste schroef geplaatst kan worden. Woodies schroeven zijn spaanplaatschroeven, die erg handig zijn bij klussen binnenshuis. Echter, deze schroeven kun je absoluut niet gebruiken wanneer je werkt met gipsplaten bijvoorbeeld, want daar gebruik je uiteraard Gipsplaatschroeven voor. Omdat er zoveel verschillende soorten schroeven bestaan, heeft BNV Tools het makkelijker voor je gemaakt door bij elke schroef een korte beschrijving te plaatsen. Zo zal je nooit meer te hoeven hannesen met verkeerde schroefjes.oel jij je als doe-het-zelf klusser helemaal gehoord? Of kan BNV Tools jou als ware professional uit de brand helpen met de juiste schroeven en gereedschappen? Wij delen jouw passie voor klussen en dragen graag bij in het klusproces.

https://www.bnvtools.nl/