Badkamer Web
Image default
Badkamer

Luxe door lichaamsdroger

Bent u minder mobiel en merkt u dat het douchen steeds moeilijker gaat? Raakt u op leeftijd en heeft u steeds meer angst om te vallen? Dan heeft Lavicta dé valpreventie ouderen in de badkamer bedacht. Met de lichaamsdroger van Lavicta zal uw douchecomfort aanzienlijk toenemen. Deze gebruiksvriendelijke droger neemt alle moeilijkheden van het afdrogen met een handdoek uit handen en biedt u de luxe die u verdient.

De lichaamsdroger kent vele voordelen. Om te beginnen met de tijd en energie die u bespaart, wanneer u de droger vergelijkt met uw traditionele droogtechniek met de handdoek. De droger draagt bij aan uw levensgemak en voorkomt pijnlijke vallen in de douche als gevolg van afdrogen. Ook voor mensen met reumaklachten biedt de droger veel meer mogelijkheden om het douchecomfort te vergroten. Bukken is vanaf nu namelijk niet meer nodig, aangezien u gemakkelijk kan draaien om te drogen en moeilijke bewegingen kan voorkomen. Bovendien is de lichaamsdroger zeer milieuvriendelijk in vergelijking met de handdoek. Handdoeken moeten namelijk regelmatig gewassen worden, waardoor schadelijke wasmiddelen in de oceanen terecht komen. De lichaamsdroger van Lavicta is daarom een duurzame, innovatieve uitvinding, waarmee wij samen het milieu kunnen besparen en mee kunnen werken aan een betere toekomst voor de aarde.

Het drogen na een warme douche middels de lichaamsdroger haalt de voordelen van de wellness naar u. Thuis douchen was nog nooit zo luxe en eenvoudig door de aanschaf van de droger. Ook voor verpleeghuizen en revalidatiecentra is deze uitvinding ware luxe, zowel voor degene die geniet van een lekkere douche als voor de verpleger zelf. In een paar simpele stappen komt u weer fris en fruitig onder de douche vandaan zonder enige moeilijkheden te ervaren. Hebt u nog vragen of bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan contact op met Lavicta.

https://lavicta.nl/