Badkamer Web
Image default
Badkamer

Bijdragen aan een duurzaam bestaan

De eenentwintigste eeuw is een tijd waarin we steeds meer gaan nadenken over milieuvriendelijkheid. De schade die wij iedere dag aanbrengen aan het milieu, is voor velen een prikkel om duurzamer te gaan wonen. Om die reden wil Wijsman Duurzaam jou helpen om mee te werken aan een duurzamer bestaan. Wij zijn een installatiebedrijf en adviesbureau wanneer het aankomt om milieuvriendelijkheid en denken graag mee met de keuze voor duurzaamheid door te adviseren.

Om te beginnen kun je bij Wijsman Duurzaam als particulier niet alleen zonnepanelen kopen, maar ook zonneboilers en warmtepompen. Zonnepanelen zijn ontwikkeld om energie op te wekken door het gebruik van zonnewarmte. Zonneboilers daarentegen zijn bedoeld om warm water in huis te krijgen middels deze boilers. Via zonnecollectoren wordt zonne-energie omgezet in warmte, waardoor het water verwarmd wordt. Op die manier heb je op een duurzame manier warm water tot je beschikking in huis. Tot slot bestaat het assortiment van Wijsman Duurzaam ook uit warmtepompen, die warmte uit de lucht, de grondbodem of grondwater wint. Deze warmte wordt vervolgens omgezet in energie, zodat jouw huis milieuvriendelijk verwarmd kan worden. Wijsman Duurzaam ziet in de opbrengst zonnepanelen de kans om de zon als energie- en warmtebron te benutten om mee te werken aan een duurzamer bestaan.

Niet alleen als particulier ben je aan het juiste adres bij Wijsman Duurzaam, maar ook als bedrijf willen wij graag zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen installeren. Wij realiseren zo veel projecten, die zowel bijdragen aan de duurzaamheid van de aarde als aan de kosten van energie. Zie jij dit ook als een kans om energiezuiniger en milieuvriendelijker door het leven te gaan en jouw steentje bij te dragen aan duurzaamheid? Neem dan een kijkje op de website van Wijsman Duurzaam, zodat wij jou kunnen adviseren bij de keuze voor duurzaamheid.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/