Badkamer Web
Image default
Badkamer

De voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie

Het verwerken van salarisgegevens is zeker niet eenvoudig. Met name startende ondernemers ondervinden problemen bij de salarisadministratie, omdat zij ondernemer zijn geworden omdat ze een passie hebben voor ondernemen, niet voor de salarisverwerking. Veelvoorkomende problemen bij de salarisadministratie zijn dan ook fouten in de personeelsadministratie of hiaten in de loonstroken. Als de personeelsadministratie, onder andere bestaande uit verlofaanvragen, niet op orde is, is de kans groot dat de loonadministratie niet klopt. De salarisadministratie is hier namelijk op gebaseerd. Hebt u hulp nodig bij de salarisverwerking? Dan is het aan te raden om de salarisadministratie uitbesteden aan CBBS.

CBBS is een kleinschalig salarisbedrijf, dat zich graag bezighoudt met uw loonadministratie en verwerking van de personeelsgegevens. Wij nodigen u daarom graag uit voor een kop koffie om de problemen te bespreken en te bekijken hoe wij deze kunnen oplossen. Sommige problemen kunnen makkelijk opgelost worden, zoals een kleine fout in de personeelsadministratie. Andere kwesties zijn vaak minder eenvoudig te verhelpen, omdat deze onderdeel zijn van een groter probleem. Een veelvoorkomende fout in de personeelsgegevens kan bijvoorbeeld leiden tot een algemene fout in de salarisverwerking. Uiteraard wilt u dit te allen tijde voorkomen en daarom is CBBS hier om u hierbij te helpen en te begeleiden.

Niet alleen kunt u de salaris- en personeelsadministratie aan ons uitbesteden, maar wij bieden ook vele mogelijkheden in consultancy. Onze HR-consultants zullen u begeleiden bij het optimaliseren van het verwerkingsproces aan gegevens en kunnen loonstroken nalopen op fouten. Op die manier proberen wij u meer ruimte te bieden om te kunnen ondernemen, wat de belangrijkste reden was waarom u een onderneming begonnen bent. Ondertussen zullen wij ons druk maken over de salarisverwerking en het begeleiden van de gegevensverwerking. Samen zullen wij naar passende oplossingen zoeken voor de problemen die u ondervindt met betrekking tot salarissen en personeelsgegevens.

https://www.cbbs.nl/

Gerelateerde artikelen

Badkamer interieur inspiraties

Sanitair installatie loodgieter Amsterdam

Badkamermeubel op maat bestellen