In dit artikel zul je wat schoonmaaktips vinden voor als je de badkamer schoon moet maken. Dit is natuurlijk geen leuk karwei maar het moet wel gebeuren. Als je de volgende tips volgt zul je flink wat tijd besparen maar bovendien zal de badkamer er als nieuw uit zien. Het eerste wat gedaan moet worden is het schoonmaken van de voegen. Dit is misschien het minst leuke klusje dus dat kun je het beste als eerste doen want dan ben je daar alvast mee klaar. Voor de voegen gebruik je een oude tandenborstel. Verder moet je bleekmiddel kopen want deze combinatie is een wondermiddel voor schone voegen in de badkamer. Breng met de borstel het bleekmiddel aan op de voegen en laat dit even intrekken. Spoel het daarna af met water en je zult direct zien dat de voegen schoner zijn. Voegen schoonmaken is op die manier zo gebeurd. Naast voegen badkamer kan het zijn dat je in de keuken of ergens anders ook voegen hebt. Dan kun je daar hetzelfde doen.

Is de douchemat helemaal vies geworden? Deze kun je gelukkig in de wasmachine doen om hem schoon te krijgen. Je wilt natuurlijk niet na het douchen op een vieze mat stappen. Ook al ziet de mat er niet vies uit, gooi hem af en toe in de wasmachine want hij wordt viezer dan je eerst zal denken. Heb je vlekken in de douche of het bad? Dan kun je die vlekken met een combinatie van azijn en zout verwijderen. Maak een papje van azijn en zout en smeer het papje op de vlekken. Wacht een half uurtje en je kunt het er daarna makkelijk af halen. Azijn en zout is sowieso een goede combinatie om dingen mee schoon te maken. Zorg dus altijd dat je dit in huis hebt liggen zodat je het direct kunt gebruiken als je iets schoon moet maken. Naast de badkamer is het ook handig in de keuken of op andere vieze plekken in huis.

https://www.voegxpert.nl/