Badkamer Web
Image default
Badkamer

Stedentrip of strandvakantie?

Na maanden stress op het werk of op school ben je vast wel toe aan vakantie. Op vakantie kun je lekker ontspannen en je hoofd leegmaken. In deze zomervakantie vertrekken veel mensen naar populaire vakantie landen zoals Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje of Griekenland. Deze landen zijn erg geliefd dankzij de warme temperaturen en de blauwe zee. Spanje is een goede optie voor zowel gezinnen met kinderen, volwassenen en jongeren. Je kunt gemakkelijk met de auto naar Spanje rijden wanneer je van de omgeving wilt genieten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om met het vliegtuig naar Spanje te gaan. Een vlucht duurt maar twee tot drie uur. Dit is dus ideaal.

Waar ga je naartoe in Spanje? Je kunt kiezen uit talloze populaire bestemmingen. Vind je het belangrijk om je te verdiepen in de Spaanse cultuur? Dan is het aan te raden om naar een grote stad op vakantie ge gaan zoals Barcelona, Madrid of Valencia. Je kunt hier ontzettend veel musea bezoeken en activiteiten ondernemen. De beste reistijd om naar deze steden te gaan is buiten het hoogseizoen. In juli en augustus kan het namelijk erg warm zijn om in deze steden rond te lopen. Ook de steden in zuid Spanje zoals Sevilla, Malaga en Granada zijn erg warm. Probeer de schaduw regelmatig op te zoeken als je deze steden toch bezoekt.

Wanneer je van zon, zee en strand wilt genieten kun je het beste een van de eilanden van Spanje bezoeken. Een populair vakantie eiland is Ibiza. Hier zie je regelmatig beroemdheden over het strand lopen. Ibiza beschikt over geweldige clubs en restaurants. Je kunt tot in de late uurtjes dansen in de clubs van Ibiza en er hangt een leuke sfeer. Een ander eiland met een prachtige natuur is Mallorca Spanje. Het is aan te raden om een jeep tour te doen op dit eiland. Daarnaast kun je buureiland Menorca bezoeken met de boot. 

 

http://www.vakantiespanje.nl