Badkamer Web
Image default
Woning en Tuin

De mooiste opvouwbare baden bij Dennepark

Bij Dennepark is er nu de keuze uit maarliefst drie keuren opvouwbare baden. Zet deze in de badkamer neer en geniet van een heerlijke bad sessie en keer helemaal schoon terug uit de badkamer! Dennepark biedt nu zowel blauwe, roze als grijs gekleurde baden die je overal kunt neer zetten.

Dennepark is gespecialiseerd in handige tools voor in huis en tuin. Zo ook in de badkamer, waar de opvouwbare baden een absolute uitkomst zijn voor wie geen bad heeft. En tegenwoordig kiezen mensen nu eenmaal voor design, waar een bad tegenwoordig blijkbaar niet meer in past. Al heeft dit natuurlijk ook met de hoeveelheid beschikbare ruimte te maken. Een opvouwbaar bad die er echt super netjes uitziet biedt hierin een uitkomst. Een opvouwbaar bad neemt namelijk amper ruimte in beslag en kan in zeer korte tijd worden geplaatst waar jij wilt. Met een lengte van 1.4m is deze geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Let er wel op dat kinderen er enkel in mogen onder strikte begeleiding van ouder of verzorger. 

Het opvouwbare bad is heerlijk om in schoon te maken, maar ook heerlijk om in af te koelen in de warme zomer of het warme voorjaar. Hij is in slechts twee stappen op te vouwen en op te bergen. Er zitten badkussens bij die het comfort verder verhogen en indien opgevouwen neemt het slechts 20 cm in beslag. Echt zo handig en fijn als je geen permanent bad hebt of wilt. Je kunt het bad zelfs meenemen als je een grote kofferbak hebt.

https://dennepark.nl/opvouwbare-baden/