Badkamer Web
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi op balkon

Wil jij een jacuzzi op je balkon? Dat kan. Als je balkon daar in ieder geval genoeg ruimte voor biedt en het gewicht van de jacuzzi inclusief badwater en personen kan houden. Als je die twee voorwaarden kunt afvinken, kun je een jacuzzi op het balkon overwegen. Dezelfde vereisten gaan op voor een jacuzzi op het dak. Een jacuzzi op je dak kan natuurlijk ook ideaal zijn. Beide zijn opties voor mensen die geen tuin hebben. Of die liever een jacuzzi op een plek met uitzicht hebben in plaats van op de begane grond.

Jacuzzi op het dak

Je kunt een jacuzzi op het dak vinden bij Serena Spa. Zij kunnen ook een jacuzzi op het balkon plaatsen voor je. Alles wordt van A tot Z geregeld als je voor een jacuzzi van hen kiest. Er zijn verschillende inbouwmogelijkheden. Zo zijn er ronde en vierkante jacuzzi’s te vinden. Iedere jacuzzi van Serena Spa heeft een andere indeling voor zit- en ligplekken. Je kiest daarmee precies wat jij wil voor je jacuzzi op het balkon of je jacuzzi op het dak. Ook zijn er vier tinten cederhout die je kunt kiezen voor de buitenkant van je jacuzzi op het dak of balkon.

Isolatie en energieverbruik

Wil je juist geen cederhout of wil je toch een andere tint? Dan kun je dit overleggen met Serena Spa. De jacuzzi’s worden in Nederland geproduceerd en geïnstalleerd door eigen vakmensen. Iedere jacuzzi is voorzien van een goede full-foam isolatielaag. Deze schuimisolatie zorgt ervoor dat het badwater zo lang mogelijk warm gehouden wordt. Daarmee kun je besparen op je energieverbruik voor het verwarmen van het bad en wordt je energierekening dus ook niet zo hoog.