Badkamer Web
Image default
Vakantie

Escape room in voor plezier in Twente

Escape rooms worden steeds populairder als familie-, vrienden en bedrijfsuitjes. U bent van harte welkom in onze mooie escape room in Twente waar u zich volledig kunt vermaken. In onze escape room kunt u met uw groep komen om samen puzzels en raadsels proberen op te lossen binnen een bepaalde tijd en te ontsnappen uit de kamer. Onze escape rooms in Twente zijn speciaal ontworpen om uw mentale behendigheid te testen, uw groep dichter bij elkaar te brengen en vooral te ontspannen. Niemand kan ontkennen hoe leuk en spannend escape rooms kunnen zijn. We hebben rooms in verschillende concepten en thema’s. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een thema die het best bij u past, voor de beste beleving.

De voordelen van escape room in Twente

Tijdens de activiteit wordt u met uw groep opgesloten in een ruimte. Door het oplossen van puzzels en raadsels zullen jullie een uitweg moeten zien te vinden om uit de ruimte te ontsnappen. Een bezoek aan escape room in Twente is niet alleen leuk en ontspannend, maar ook echt de moeite waard, omdat het voordelen met zich meebrengt, zoals betere communicatie, het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen, het verhogen van de productiviteit, traint het geheugen en brengt mensen dichter bij elkaar.

Breng een bezoek aan escape room in Twente

Breng een bezoek aan ons escape room in Twente met uw familie, vrienden of collega’s en maak er een onvergetelijke uitstap van. Onze ruimtes zijn uniek, betoverend en zeker ook onvoorspelbaar, wat uw uitstapje juist zo spannend maakt. We hebben escape rooms voor elk type groepsuitje, groepsgrootte en elk budget. Wij bieden service voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en verjaardagsfeestjes. Ook voor kinderfeestjes kunt u gebruik maken van escape room in Twente. Vraag ons naar de voorwaarden. Wilt u een escape room boeken voor uw evenement? Maak contact met ons voor onze prijslijst of andere vragen. Het is ook mogelijk om uw catering en bar bij ons te bestellen.