Badkamer Web
Image default
Internet

Wat is WordPress-hosting en is het nodig?

WordPress is een erg populair open source Content Management Systeem dat steeds populairder wordt op internet. Als je al eerder van blogs hebt gehoord, weet je wat het is, maar zo niet, dan zal ik kort uitleggen wat het is. Het is een methode waarmee iedereen heel gemakkelijk en eenvoudig een website of blog kan maken. Je hebt geen vaardigheden op het gebied van webontwikkeling of kennis van HTML-codes nodig. WordPress werkt net als een tekstverwerkingsprogramma en daarom is het zo populair. 

Nu u weet waar WordPress hosting over gaat, vraagt u zich misschien af hoe u door kunt gaan en een domeinnaam kunt registreren en kunt beginnen met het publiceren van uw inhoud. De belangrijkste stap in deze stap is het kiezen van de juiste domeinnaam. Het wordt aanbevolen om uw bedrijfsnaam als domeinnaam te gebruiken, omdat u er al mee geregistreerd bent. Als u een willekeurige naam kiest, krijgt u geen resultaten en kunt u uw website niet registreren. 

Zodra u de juiste domeinnaam heeft, moet u een hostingpakket aanschaffen bij uw webhostingprovider.

Er zijn veel verschillende soorten hostingpakketten beschikbaar, dus u zult moeten kiezen welk pakket het beste bij uw behoeften en vereisten past. Enkele van de gebruikelijke hostingpakketten die door verschillende providers worden aangeboden, zijn onder meer; shared, reseller, virtual dedicated server, grid, home server, clustered, managed service etc. U zult de verschillende hostingpakketten moeten vergelijken om het pakket te krijgen dat voor u geschikt is. 

Nadat u zich heeft aangemeld bij uw hostingprovider, moet u de webserver instellen. WordPress werkt het beste in een database-georiënteerde webhostingomgeving, dus je hebt een databaseserver nodig om je bij deze taak te helpen. Dit kan gedaan worden met behulp van My SQL of Oracle database. Er zijn ook andere database-opties die u kunt gebruiken, zoals PhpMyAdmin, CodeIgniter, MSSQL en meer. Met deze opties kunt u uw website op uw eigen server hosten en krijgt u er volledige controle over. 

Om inhoud naar uw website te kunnen uploaden, moet u een Upload Manager installeren.

Met een uploadmanager kunt u uw website die op uw server wordt gehost beheren door u video-, tekst- of audiobestanden te laten uploaden en kunt u ook het kleurenschema en het thema van uw website wijzigen. Sommige van deze tools zijn gratis te downloaden, terwijl voor andere u zich moet aanmelden voor hun service voordat u inhoud kunt uploaden. Er zijn ook tools waarmee u de inhoud en lay-out van uw website kunt beheren. Deze tools omvatten de WYSIWYG-editor, de File Zilla-galerijviewer en de Easy AV media composer. 

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een WordPress webhosting en deze omvatten de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe pagina’s toe te voegen, nieuwe berichten te maken, zoekmachineoptimalisatie en zelfs de mogelijkheid om widgets aan uw website toe te voegen. Met alle functies die WordPress biedt, is er geen reden waarom u geen online bedrijf kunt starten. Het eerste dat u hoeft te doen, is een webhostingbedrijf vinden dat een goede deal biedt voor hostingplannen en dit kunt u doen door op internet te zoeken. Wanneer u een bedrijf vindt dat u wilt gebruiken voor uw webhostingbehoeften, moet u hun klantrecensies doornemen om te zien wat mensen van hun diensten vinden. 

Bezoek deze website  hier EIGEN-DOMEIN