Badkamer Web
Image default
Meubels

Badkamermeubels op maat betaalbaar?

Maatwerk meubels duur? Dat hoeft niet per se. Maatwerkmeubelen hebben ook voordelen. Zo weet je zeker dat het goed past binnen jouw interieur. Kijk goed naar hetgeen dat je wil bestellen en in welke vorm. De maatwerk meubels zullen precies voldoen aan jouw eisen, want dat kan je van tevoren allemaal doorgeven. Samen met een van de ontwerpers ga je tijdens een kennismaking in gesprek om alles waar jij behoefte aan hebt door te geven. Alle zaken omtrent de maat, de vorm, de materialen en de tijd wanneer je het geleverd wilt hebben wordt besproken. Uiteraard worden hier ook budgetwensen in meegenomen en wordt er duidelijk op welke manier je het proces wilt starten. Omdat de klant de koning is, en dat is ook echt zo bij dit bedrijf, gaat deze wens ten alle tijden voor. Het gaat erom dat de klant uiteindelijk geleverd krijgt waar behoefte aan is en daar worden dan ook alle zeilen voor bij gezet. Ben je op zoek naar een ronde tafel en wil je die over 2 weken op een vrijdag in je woonkamer hebben staan? Dan zal daar heel hard aan worden gewerkt, zodat dit ook zal gaan gebeuren.  

Sfeer

De meubels worden meestal gemaakt van eikenhout. Dat zijn dus heel natuurlijke producten die een warme sfeer aan een interieur kunnen geven. Hout is echt een smaakmaker in een interieur en daar wordt dan ook veel mee bereikt. Denk aan een tafel van hout of een tv-meubel. De warme kleur van het hout geeft een mooie sfeer en brengt meer warmte binnen je woning en is goed te combineren. Veel kleuren passen goed bij een houtkleur, denk aan geel, blauw, groen, zwart, rood etc. Het natuurlijke product is heel zwaar en wordt op een andere manier gemaakt dan bijvoorbeeld meubels van steigerhout of van goedkope MDF platen. Het is een heel ander soort materiaal waar op een andere manier mee moet worden omgegaan. Omdat dit een moeilijker product is, wordt er vaak behoorlijk wat tijd in gestoken, waardoor het vaak ook een hoger prijskaartje heeft.  

Investeren

De meubels hebben wel een wat hogere prijs dan een normale tafel van kunsthout bijvoorbeeld, maar dat is de investering dan ook dubbel en dwars waard. Je kunt super lang doen met de meubels en je kunt er dan ook heel hard tegenaan stoten en de tafel blijft heel. De kwaliteit is uitermate hoog en dat wil je natuurlijk graag zien wanneer je een product aanschaft. Een hoge kwaliteit voor een lage prijs is nog aantrekkelijker. Daar wordt dan ook wel rekening mee gehouden. Dat hangt volledig af van de bestelling die je plaats voor je rolan meubels. Denk aan toevoegingen als scharnieren en impregnaties van de meubels. Een voorbeeld van een webwinkel waar je terecht kunt voor eikenhouten meubelen is Rolan Meubels in Veenendaal.