Ik wilde heel graag een verhuisbedrijf uit de omgeving van Groningen inschakelen om mij te helpen met verhuizen. Normaal gesproken zou ik allemaal vrienden vragen of mijn ouders om mij te helpen, maar dit keer had ik ook echt mega grote meubels die verhuisd moesten worden en die niet zomaar in de auto van mijn ouders of vrienden passen. daarom besloot ik om een verhuisbedrijf in te huren die mij konden helpen tijdens de verhuizing en dat de grote meubels ook in een keer daar heen konden.

Een verhuisbedrijf vinden in de omgeving van Groningen

Nu was alleen de vraag welk verhuisbedrijf uit de omgeving van Groningen ik ging benaderen om mij te helpen. Mijn ouders waren zo aardig om mij extra geld te geven voor de verhuizing om zij niet veel in die hoek voor mij konden doen. Dus ik had een iets hoger budget dan dat ik had ingeschat maar ik wist zeker dat ik iets kon vinden. En ik had ook iets gevonden namelijk Oostland Verhuizingen. Zij hadden een mooi pakket deal die binnen in mijn budget zat en ik dacht meteen die moet ik boeken. Dus heb ik direct contact gezocht met het bedrijf.

Binnen no-time verhuisd

Ik had snel contact met het verhuisbedrijf en we hadden meteen een goede connectie. Tijdens ons gesprek konden we meteen een datum prikken en konden zij ook uitleggen hoe alles ter werk zou gaan en dit zou ik ook nog allemaal via de mail krijgen om terug te lezen. Op de dag van de verhuizing ging alles heel soepel. We liepen de hele tijd voor op schema omdat alles zo snel en makkelijk ging dat zelfs de verhuizing maar een paar uur heeft geduurd in totaal. De medewerkers van Oostland Verhuizingen hebben erg hard gewerkt en ik heb ook nog mee geholpen. Ze waren erg vriendelijk en ik heb ze nog een extra tip gegeven voor hun werk.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf zijn diensten en producten? Bekijk dan eens de website viawww.oostlandverhuizingen.nl , het verhuisbedrijf in Groningen, voor meer informatie over wat zij u kunnen aanbieden.