Badkamer Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Chinese massage in Etten leur helpt jouw hoofd leeg te maken

Je zou misschien niet snel denken aan een lange Chinese massage in Etten leur wanneer je opzoek bent naar ontspanning. Dat is best wel zonde, aangezien de Chinese massage in Etten leur een oplossing kan zijn voor van alles. Al heb je namelijk last van rug-, been-, schouder- of nekklachten kan een Chinese massage in Etten leur een goede verlichting geven. Ook wanneer je last heb van migraine, hoofdpijn of je spijsvertering is dit ideaal. Zelf allergieën kunnen met deze massages behandelingen verlicht worden. Maar niet alleen voor je fysieke welzijn is dit goed, je emotionele welzijn zal je ook dankbaar zijn wanneer je een massage bij ons neemt.

Hoe gaat de massage in zijn werk

De Chinese massagetherapie waar wij gebruik van maken noem je Tuina, spreek je uit als ‘twee-na’. Dit kan je weer vertalen naar duw-grijp. Met behulp van deze techniek worden de blokkades weggehaald die normaalgesproken je Qi en bloed tegenhouden. Hierdoor raakt je lichaam weer helemaal in balans waardoor het zich kan herstellen. Naast je lichaam klachten, worden je emotionele klachten ook getemperd met behulp van de Chinese massage in Etten leur. Nog een opvallend iets aan Tuina is de manier waarop een diagnose wordt vastgesteld. Een diagnose wordt hier vastgesteld via je tong en pols. Het voordeel hiervan is dat je nu heel specifiek kan richten op een wellichte klacht. Hierdoor wordt de behandeling ook doelgericht.

Een afspraak maken

Wanneer je benieuwd bent geraakt naar de Chinese massage in Etten leur kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Al wil je een afspraak maken kan dit telefonisch met ons 06-nummer, maar ook per e-mail als je dat prefereert. Je hoeft ook niet te aarzelen om vragen te stellen, die beantwoorden we graag. We behandelen je graag meet een Chinese massage in Etten leur.