Badkamer Web
Image default
Badkamer

Tijd voor verandering?

Kijkt u wel eens met een teleurgestelde blik naar uw woonkamer? Dat kan best, want na een tijdje is niets in uw woonkamer meer helemaal nieuw. Probeer dan eens om je huis net iets anders in te richten en wat aanpassingen te maken in je interieur. Een paar kleine aanpassingen kunnen al voor grote veranderingen zorgen en je hoeft er soms niet eens nieuwe spullen voor te kopen. Je kan ook een paar mooie schilderijen tegen een volledig witte muur hangen. Dit geeft de kamer gemakkelijk een artistieke uitstraling. Je kan nog een paar kleine aanpassingen maken zoals een ander vloerkleed neerleggen, meer planten in je huis zetten of het toevoegen van knusse lampjes en sfeerverlichting.  

Als je echt heel hard toe bent aan verandering, kan je ook gewoon je gehele woonkamer een make over geven. Doe je al je oude meubilair weg of doneer het aan een tweedehandswinkel en ga shoppen voor allerlei nieuwe spullen. Maak er een compleet nieuw ingerichte ruimte van. Je kan je oude meubels ook op marktplaats zetten, dan krijg je er nog wat voor terug en het is een stuk beter voor het milieu. En het is fijn om iemand anders nog blij te maken met jouw oude spullen. Zo krijgt jouw oude interieur nog een nieuw leven bij iemand anders.  

Hoe leuk is het om te gaan shoppen voor een geheel nieuw interieur? Je kan voor allerlei verschillende dingen kijken. Een nieuwe bank, een nieuwe eetkamer tafel waar je ook nieuwe stoelen bij kan kopen. Misschien was je oude interieur wel heel erg strak en ben je klaar voor iets knussers, of wil je het juist andersom. Kies een mooi kleurenpallet wat goed in het huis past en wat aansluit op jouw smaak. Zorg altijd wel dat je eerst nieuwe spullen hebt voordat je je oude spullen weg doet. 

http://www.nouvez.nl