Ben jij er klaar voor om weer de arbeidsmarkt op te gaan? Als jouw antwoord ja is dan ben jij bij ons op het goede adres. We zijn namelijk een outplacementbureau. We houden ons bezig met het begeleiden van werkloze die graag weer willen werken. Het belangrijkste vinden wij het solliciteren. Je kan bij ons terecht om hier alles over te leren. We hebben namelijk een coach klaar staan die graag met jou aan de slag gaat. Na het maken van jouw CV komen wij aan bij de volgende stap. Deze stap is natuurlijk het schrijven van een goede motivatiebrief. Een motivatiebrief is in principe een belangrijk onderdeel van het sollicitatie proces. We hebben namelijk veel werknemers die graag met jou aan de slag gaan.

De werknemers die wij hebben staan voor jou klaar. We hebben een grote hoeveelheid ervaring op dit gebied. We kunnen zo een mooie motivatiebrief voor jou opstellen. We willen dit toch wel liever met jou samen maken. Dit is omdat wij dan zeker weten dat we de goede informatie binnen hebben. We willen precies uitlichten waar jij goed in bent. Daarnaast willen wij dat de tekst die we schrijven op valt. We nemen geen genoegen met die standaard teksten die iedereen zou kunnen schrijven. We hebben een goed formaat uitgekozen voor kandidaten die bij ons het traject volgen. Je krijgt dus een professionele brief mee waar jij veel aan hebt. Dit is namelijk de sleutel tot het vinden va die ene baan die jij graag zou willen hebben.  We sturen de brief samen met jouw CV naar verschillende werkgevers. Je moet wel bereid zijn om direct aan de slag te gaan. Nadat wij dit voor jou hebben geregeld is de kans groot dat jij direct op gesprek moet komen bij verschillende werkgevers. Dit is hoe goed wij zijn. Waar wacht je nog op? Meld je aan bij ons outplacementbureau.

http://carrierepoort.nl