Badkamer Web
Image default
Badkamer

Dalende prijzen voor fillers en botox

Het is voor veel mensen vervelend om ouder te worden. Want ouder worden gaat vaak samen met gebreken. Sommige van deze gebreken zijn lichamelijk en andere van deze gebreken zijn esthetisch. De esthetische gebreken willen mensen liever niet. De meeste mensen blijven echter het liefste zo lang mogelijk jong. Ouderdom kun je alleen niet tegenhouden. Toch kun je de esthetische gevolgen van ouder worden wel uitstellen. Met bepaalde plastische chirurgische behandelingen kun je mensen er langer jong uit laten zien. Dit is dan ook wat veel vrouwen doen. 

Het aantal vrouwen dat jaarlijks aan plastische chirurgie doet neemt heel snel toe. Ook mannen doen steeds meer plastische chirurgie, maar de groep mannen is veel kleiner dan vrouwen, het valt daarom niet zo op dat ook deze groep groeit. De groei van deze groep heeft er enerzijds mee te maken dat er geen taboe meer op plastisch chirurgisch behandelingen ligt. Het taboe dat op het gaan naar de plastische chirurg ligt gaat steeds verder weg. Anderzijds wordt de drempel om dergelijke behandelingen te doen steeds lager. Waar vroeger alleen rijke mensen naar de plastische chirurg konden gaan, omdat alleen rijke mensen daar het geld voor hebben, kan tegenwoordig bijna iedereen de behandelingen betalen. Een borstvergroting kun je al voor iets meer dan tweeduizend euro doen. Enkele decennia terug betaalde je daar enkele tienduizenden euro’s voor. De afgenomen drempel zorgt er voor dat steeds meer mensen, die er geen taboe op vinden rusten, naar de plastische chirurg gaan. 

De hevige concurrentie tussen de klinieken heeft er voor gezorgd dat de prijzen drastisch dalen. Een aanbieding botox is dan ook heel normaal. Niet alleen een botox behandeling is makkelijker te krijgen, maar ook fillers kosten veel minder dan vroeger. Door de toegenomen ervaring van de artsen en de toegenomen concurrentie zijn deze prijzen nog verder gedaald. 

http://faceland.nl/