Badkamer Web
Image default
Badkamer

DAT Flat, een elektrische boiler voor in uw keukenkast

Een elektrische boiler voor in uw keukenkast.

De DAT Flat elektrische boiler kan moeiteloos in de meeste keukenkasten gemonteerd worden alhoewel dit door het mooie design niet nodig is. De plat uitgevoerde DAT Flat boiler miststaat zeker niet in uw keuken mede door de mooie wit/grijze afwerking van de elektrische boiler.

Deze boiler is uitgevoerd met 2 tanken binnen in de boiler. Beide tanken zijn van binnen voorzien van een glasgecoate titanium versterkte emaille binnenkant waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Een van de tanken is uitgevoerd met een verwarmingselement waar men diverse wattages kan kiezen met behulp van een draaiknop en een aantal drukknoppen. Zo kan deze van 700Watt tot max 2000Watt worden ingesteld. Door de keuze van het lage vermogen is deze boiler ook zeer geschikt voor in de stacaravan.

Standaard wordt de boiler geleverd met een inlaatcombinatie, aansluitsnoer en ophangbeugel reeds gemonteerd aan de boiler.

Meer weten over dit bijzondere produkt? Kijk een s op de website van Elektrischeboiler.EU .

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/