Alles wat u wilt in het einde van de week te hebben is altijd om achterover te leunen en onder te dompelen in een warm bad, maar uw huidige badkamer beschikt over een bad ter grootte van een theekopje en lijkt gedateerd. Of u veel tijd hebt te investeren in de badkamer of gewoon een beetje, het bad is een belangrijk onderdeel van uw hele dag. Een eigentijds badkamer ontwerp richt zich sterk op de integratie van warmte, stijl en functionaliteit in gelijke omvang. Een ontwikkelaar zal meestal kijken naar de aangrenzende kamer en kijken naar de mogelijkheid naar het openbreken van de ruimte in de ene kamer naar de ruimte in de richting van de kleine badkamer. Zij zien de ruimte als een potentiële retraite en design met dat in het achterhoofd. Door het opnemen van opslagruimte, vierkante meters, en moderne armaturen gebouwd voor echte mensen, wordt uw badkamer omgetoverd naar een eigentijds design.


Verlichting kan er voor zorgen dat de renovatie duurder uitpakt dan u had verwacht, maar het zijn de verlichtingsarmaturen die de finishing touch toevoegen en van de badkamer een genot maken om te gebruiken. Zorg ervoor dat u voldoende aandacht besteedt aan de verlichting vanaf het begin. Een goede verlichting zal uw redesign inspanningen benadrukken, terwijl onvoldoende verlichting afbreuk zal doen aan de inspanningen. Te vaak  is de badkamer verlichting onvoldoende gebruikt. U hoeft niet naar de badkamer speciaalzaak om dure armaturen te kopen om het probleem op te lossen, maar u moet juist de correcte armaturen kopen. U moet creatief zijn in het kopen van onderscheidende maar smaakvolle armaturen die passen bij de rest van het decor.

Opslag ruimte in de aangrenzende ruimte van de badkamer moet u niet onderschatten. Vaak worden spullen zoals badkamer handoeken, medicijnen en overige badkamer artikelen allemaal opgeslagen in de badkamer. Dit zorgt ervoor dat de badkamer een rommel wordt waardoor het design hier onder lijdt. Laat u niet verleiden om te beknibbelen op de opslag om uzelf ruimte te besparen. Dit is een hekel punt, omdat de rommel ergens naar toe moet gaan, en een badkamer met kleine bergruimte is een rommelige badkamer – en niet ruim of rustgevend. Wees niet verlegen met het zoeken naar oplossingen voor uw spullen in de badkamer. Te weinig ruimte in de badkamer om spullen op te slaan zorgt al snel voor een rommelige badkamer, dit doet weer direct afbreuk aan het design. Een minimalistische badkamer zal er geweldig uitzien met weinig spullen en een traditionele badkamer is wit. Terwijl een rustieke badkamer zal worden versterkt door een grenen kast, misschien met sjabloneren.


Badkamer spiegels zijn ook verkrijgbaar in vele vormen, die verschillende maten en stijlen zijn: rechthoekig, rond, ovaal, speciale vormen, met en zonder frames en grote tot kleine. Decoratieve wand lampen gemonteerd aan weerszijden van een spiegel die verlichten beide zijden van het gezicht gelijkmatig, zonder schaduwen. Een wandbeugel verlichting armatuur kan worden gemonteerd in eveneens de bovenkant van de spiegel. Armaturen met behulp van gloeilampen achter glas of plastic diffusers geven gelijkmatig licht.
Veiligheidsmaatregelen in de badkamer zijn erg belangrijk en worden ook vaak vergeten. Wat belangrijk is om in gedachten te houden is dat water en elektriciteit niet samen gaan. Lichtschakelaars moeten snoeren buiten houden en verhogen de veiligheid en verkleinen de risico’s. U moet ook controleren of de stopcontacten voor dingen zoals haardrogers veilig zijn, vooral als deze stroompunten in de buurt van water bronnen worden geplaatst. Oude of beschadigde stopcontacten kunnen leiden tot elektrocutie of oververhitting en vormen een brandgevaar. Als de stroompunten tekenen van gebruik en scheuren vertonen, neem dan contact op met een elektricien om ze te vervangen. Een goede manier voor het verminderen van uw risico op elektrocutie is met de grond-stroomverlies automaat, die voorkomen storingen door de spanning in het elektriciteitsnetwerk te meten.


Voor meer informatie over badkamer inspiratie bezoek http://www.terharmsel-rijssen.nl/badkamers/

 

http://www.terharmsel-rijssen.nl/badkamers/