Badkamer Web
Image default
Badkamer

Parkings bij Eindhoven Airport

In Eindhoven kan de internationale luchthaven een plaats zijn waar de stress overheerst. Een van de afdelingen waar de mensen het meest hulp bij nodig hebben is deze van de parkings. Zoveel mensen passeren door de luchthaven met verschillende parkeernoden. Sommige mensen zetten gewoon vrienden of familie af of komen ze oppikken. Sommige mensen komen daar om ticketten te kopen voor vluchten vanuit PHX, die nog moeten komen. En dan zijn er natuurlijk nog de mensen die zelf naar de luchthaven gereden hebben en van plan zijn om enkele dagen weg te blijven. En alhoewel het praktisch ondoenbaar schijnt om tegemoet te komen aan al deze verlangens, zijn de luchthaven en de off-site parkings wel heel flexibel geworden om iedereen zijn plaats te geven. Wil je van te voren een plek om je auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven? Bezoek eens de website: www.eazzypark.nl voor voordelige tarieven omtrent parkeren nabij airport van Eindhoven.

Op de luchthaven van Eindhoven hebben Terminals 2 tot 4, parkeerplaatsen per uur die heel dicht bij de ingangen van de terminals gelegen zijn. Hier een dag parkeren kan wel heel duur uitvallen. Als je van plan bent om langer dan een paar uur te parkeren, is het beter om de Economy parkeerplaatsen te gebruiken. Op deze luchthaven zijn er twee dergelijke. Ze bieden dan ook de meest goedkope optie. Voor mensen die willen parkeren bij de luchthaven is het echt wel een besparing om voordien een parkeerplaats te reserveren. Dan moet je wel 15 tot 20 minuten vroeger aankomen dan wanneer je je normaal in de terminal moet melden, en je gaat gewoon op je parkeerplaats staan. Een shuttle zal je dan samen met jouw bagage naar de ingang van de terminal brengen. 

Als je echter meer doenbare tarieven zoekt, kan je misschien eraan denken om op een off-site parkeerplaats te staan. Het is er gewoonlijk niet alleen goedkoper dan op de Eindhoven Airport Parking, het geeft ook minder stress dan wanneer je een beschikbaar plaatsje zoekt bij Eindhoven. En alhoewel deze parkings soms wel tot op 2 mijl van de luchthaven kunnen gelegen zijn, toch voorzien ze vaak gratis shuttle diensten. Deze off-site parkings zullen het ook zo regelen dat men je komt ophalen aan de luchthaven als je terugkomt. Onder sommige off-site parkeermogelijkheden vermeldt men ook  airport Eindhoven.’ Preflight’ is dan weer gesitueerd en er zijn ook parkeerdiensten bij ‘Embassy Suites’. Sommige van deze off-site parkeerdiensten kunnen je tot 20% laten besparen in vergelijking met de Eindhoven Airport Parking ter plaatse. Dus het is altijd wel voordelig om even rond te kijken voor parkings die niet onmiddellijk bij de luchthaven gelegen zijn.

Wil je van te voren een plek om je auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven? Bezoek eens de website: www.eazzypark.nl voor voordelig parkeren bij de luchthaven van Eindhoven.  

Gerelateerde artikelen

Goedkoop, goed en betrouwbaar – Faceland

Badkamermeubel op maat bestellen

Badkamermeubels op maat laten maken