Badkamer Web
Image default
Entertainment

Kleine babyshower spellen

Er zijn veel leuke en korte babyshower spelletjes die je kunt organiseren tijdens een babyshower. Hier zijn een paar ideeën:

1. Raad de Babyvoeding:
Laat de gasten verschillende soorten babyvoeding proeven en raden wat het is. Zorg voor blinddoeken en kleine lepeltjes. Degene met de meeste juiste antwoorden wint een prijs.

2. Babyfoto Bingo:
Vraag de genodigden om babyfoto’s van zichzelf mee te nemen. Maak bingo-kaarten met de namen van de gasten en laat de genodigden raden welke babyfoto bij welke persoon hoort.

3. Babyshower Memory Game:
Plaats verschillende baby-gerelateerde items op een dienblad en geef de gasten een paar minuten om alles te bestuderen. Verwijder het dienblad en laat de gasten opschrijven wat ze zich herinneren. Degene met de meeste correcte items wint.

4. Luieruitdaging:
Laat de gasten wedijveren in het snel en correct om een luier omdoen van een babypop. Dit kan hilarisch zijn, vooral als de gasten geen ervaring hebben met het omkleden van baby’s!

5. Babyshower Quiz:
Stel een korte quiz op met vragen over de toekomstige ouders, de baby en zwangerschap in het algemeen. Laat de gasten de vragen beantwoorden en beloon degene met de meeste correcte antwoorden.

6. Wenskaarten maken:
Laat de gasten wenskaarten maken voor de baby. Zorg voor kaarten, stiften, stickers en andere knutselspullen. Dit kan een mooie herinnering zijn voor de ouders.

7. Babyshower Pictionary:
Speel een ronde Pictionary met babygerelateerde termen. Verdeel de gasten in teams en laat ze raden wat er wordt getekend. Het team met de meeste correcte antwoorden wint.

8. Speenhanger maken:
Laat de gasten kleine speenhangers maken als aandenken. Zorg voor kralen, linten en kleine clips om de speenhangers te versieren.

Onthoud dat het belangrijk is om rekening te houden met de interesses van de moeder en de gasten bij het kiezen van spellen. Kies spellen die passen bij de sfeer van de babyshower en die iedereen kan genieten. Je kan ook altijd alle spellen samen kopen in een babyshower pakket

https://babyshowersss.nl