Badkamer Web
Image default
Woningen

Vijf mythes over tapijtvloeren ontkrachten

Als u iets wilt kopen dat de komende vijf tot vijftien jaar een vaste waarde in uw huishouden zal zijn, zoals een tapijt, wilt u waarschijnlijk alle factoren in overweging nemen. Je zou kunnen nadenken over welk patroon het beste past bij de bank in de woonkamer, hoe zacht de pool is, wat voor soort garantie het is en wat je buurman te zeggen heeft over het tapijt dat ze in haar slaapkamer heeft. Laat valse geruchten uw gedachten over het installeren van tapijten in uw huis niet negatief beïnvloeden. We hebben de vijf meest voorkomende mythes over tapijtvloeren samengesteld en ontkracht.

Mythe 1: Tapijten zijn moeilijk schoon te maken

Laten we eerlijk zijn: schoonmaken is nooit het spannendste wat er is om te doen . Net als banken, lakens, borden, zwembaden, voortuinen en meer, moet je er tijd, energie en soms zelfs geld in steken om een tapijt in perfecte staat te houden. In tegenstelling tot tapijten uit het verleden zijn moderne tapijtproducten echter relatief eenvoudig te onderhouden. U hoeft alleen maar wekelijks te stofzuigen en jaarlijks grondig schoon te maken. Als u ervoor kiest om een andere vloeroptie dan vloerbedekking te krijgen, zullen uw taken regelmatig vegen en dweilen zijn en budgetteren voor de onvermijdelijke kosten van extra onderhoud zoals waxen, polijsten, polijsten en strippen, om er maar een paar te noemen. Welke vloerbeslissing u ook neemt, u moet er een beetje elleboogvet in doen om ervoor te zorgen. Maar als u op zoek bent naar iets dat onderhoudsarm is en al van het uiterlijk houdt, kies dan voor tapijten!

Mythe 2: als ik astma of allergieën heb, zou ik dat niet moeten doen kijk zelfs naar tapijten

Mensen denken dat tapijten slechter zijn voor mensen met astma of allergieën, maar modern onderzoek heeft het tegendeel bewezen:

  • Een recente studie van Airmid Healthgroup meldt dat zolang omdat huiseigenaren tapijten regelmatig reinigen, vormen ze geen bedreiging voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

  • Tapijten kunnen allergeenveroorzakende deeltjes vasthouden en voorkomen dat ze in de lucht komen, zodat ze minder snel worden ingeademd.

Laat u dus niet leiden door deze algemene misvatting over tapijten. Doe uw eigen onderzoek of raadpleeg uw arts, maar laat ongegronde angsten uw vloerbeslissing niet beïnvloeden.

Mythe 3: Er zit formaldehyde in tapijten

Dit is een achterhaalde waarheid; tapijtfabrikanten gebruikten vroeger zeer lage chemische niveaus, maar sinds 1987 niet meer. Elk tapijt dat u vandaag koopt, bevat geen sporen van formaldehyde.

Mythe 4: Tapijten zijn niet milieuvriendelijk

In de hele tapijtindustrie zijn grote vorderingen gemaakt op het gebied van duurzaamheid en milieubewust zijn.

  • Onze Green Select-producten voldoen aan de strikte criteria van milieuvriendelijkheid en weerspiegelen onze toewijding om deel uit te maken van de oplossing. Lees hier meer over.

  • Tapijtfabrikanten hebben ook de hoeveelheid water en energie verminderd die ze gebruiken om tapijten te maken en gebruiken gerecyclede materialen om hun doel van nul afval te bereiken. Wat vaak ook het geval is met donker laminaat.

  • Bovendien hoeft u in de winter niet zoveel warmte te gebruiken vanwege de inherente isolerende eigenschappen van tapijtvloeren.

Mythe 5: het leggen van tapijt is onhandig

Eerlijk gezegd kan het installeren van een vloerplan lastig zijn als, en alleen als , je onderzoekt en bereidt je niet goed voor. We hebben bronnen verzameld zoals:

  • Hoe u een merk kiest dat het beste bij uw ruimte past

  • Beste werkwijzen voor het voorbereiden van uw vloeren vóór installatie

  • Een doe-het-zelf-gids

  • Hoe u kwalitatieve en betaalbare experts kunt vinden om u te helpen

 

https://vloerenbaas.nl