Badkamer Web
Image default
Industrie

Post met een wereldwijd adres

Een pakket versturen Suriname en connect met vrienden, familie of klanten in Suriname vanuit Nederland. Woont u tijdelijk in Nederland, permanent of bent u alleen op doorreis? Verras uw vrienden en familie in het buitenland met wat leuks. Iedereen vindt het krijgen van een pakketje leuk. Om het ook voor u zo makkelijk mogelijk te maken, helpen wij u graag het het versturen van uw internationale zending. Zo moet u bijvoorbeeld letten op de verpakking en het gewicht van uw pakket.

De juiste verpakking

Allereerst rekening houden met de afmetingen van het te verzenden product. Een te grote doos heeft kans om in te deuken tijdens de transport. Zoek daarom een gepaste verpakking voor het product. Het gewicht van het pakket, dus inclusief de verpakking, is de factor die de verzendkosten bepaald. Hoe zwaarder het pakket, hoe hoger de kosten zullen zijn. Ook de bestemming van het pakket is natuurlijk een belangrijke factor voor de kosten. Hoe verder de bestemming, hoe hoger de kosten. Verder is het nuttig om u te verdiepen in de adressering. Zo moet bijvoorbeeld het land van bestemming vaak in het Engels worden vermeld. Door het adres op de juiste manier op het pakket te zetten, voorkomt u vertraging.

Door de douane

Post of een pakket versturen naar het buitenland vergt nogal wat administratie. Het pakket moet natuurlijk door de douane heen, dus er zijn douanepapieren nodig. Check daarnaast welke goederen er als gevaarlijk worden beschouwd. Er zijn bepaalde verzendvoorschriften voor gevaarlijke goederen. Voor de verzending van deze goederen worden ook vaak extra kosten in rekening gebracht. En weet u welke heffingen en belastingen er gelden bij uw internationale zending? Wij regelen graag uw douanepapieren zodat u daar niet meer naar om hoeft te kijken. Wij zorgen ervoor dat de verzending van uw pakket secuur gebeurt en dat het aankomt op de juiste bestemming.