Badkamer Web
Image default
Gezondheid

Een goede tandarts in Middelburg

Als ik naar de Tandarts Middelburg ga denk ik na over wat voor een rare wereld wij allemaal in leven. Ik heb mijn hele leven in Zeeland gewoond en heb altijd gedroomd om naar andere plekken toe te gaan. IJsland staat heel erg hoog op dat lijstje. De landschappen die je in dat land tegen kan komen zijn buitengewoon mooi en ook nog eens gemaakt door mensen. Ja, de beroemde locaties van IJsland zijn allemaal creëert door mensen die het eiland koloniseerden en direct alle bomen gekapt hebben. Dat zo een mooie plek gemaakt is door mensen is echt een wonder.

Maar het ligt soms ook dichterbij dan je denkt

Dan heb je nog alle geothermische activiteit in IJsland. Er is genoeg warmte in dat land dat ze alle mensen daar zo een beetje wel elektriciteit kunnen geven als ik me goed herinner. En de prachtige platentektoniek die je in IJsland ziet is ook ongelofelijk. Als je gaat duiken in de zee daar kun je letterlijk twee platen uit elkaar zien gaan. Dan moet je wel effe wat geduld hebben want die bewegen maar een paar CM per jaar dus het duurt nog al een tijdje voordat je echt wat actie ziet. Maar IJsland is zo ver weg van waar ik het over wil hebben. Je kunt in Nederland zelf ook hele leuke dingen zien.

Alle mooie plekjes van Nederland

Nederland heeft zoveel mooie plekjes om op te noemen. Ik zal beginnen met waar ik vroeger op vakantie naar toe ging met mijn ouders en broertjes en zusjes. Aangezien ik opgroeide in Zeeland was een vakantie aan zee niet echt het meest spannende. Mijn vader fietste altijd langs de zee naar zijn werk toe en ik kon ook altijd gemakkelijk effe naar het strand. We gingen naar Drenthe toe wat echt prachtige landschappen heeft. Je kunt daar venen tegenkomen. Deze landschappen vol met water waren zo groot en gevaarlijk dat je Franse kaarten kan lezen waarop vermeldt staat waar je omheen moet lopen.