Vliem schilderwerken is het toonaangevende bedrijf van de schilder in Lunteren. Je ziet dat de schilders die hier aan het werk zijn al het werk gepassioneerd doen en dat zijn het met veel vakkundigheid tot een goed resultaat weten te brengen. Veel klanten gingen je al voor en hebben al gebruik gemaakt van de diensten van de schilder. Zij geven aan dat dit een schilder is die altijd kwaliteit levert, of dit nou is aan een woning, een gebouw van een bedrijf, renovaties, restauraties of het schilderen van interieur of exterieur. De schilder doet alles zelf en werkt niet voor een grote keten, waardoor de kwaliteit ook echt kan worden gewaarborgd. 

Het geven van deskundig advies

Naast dat de schilder in Lunteren van Vliem schilderwerken veel goed werk aflevert, doet hij dit ook nog eens heel snel, waardoor de prijs ook niet al te hoog is. Er wordt altijd een deskundig advies gegeven voordat er wordt begonnen met schilderen. Daarna zal de schilder van start gaan met het werk dat jij aangeeft gedaan te willen hebben. Mocht de schilder daar anders over denken dan zal hij je advies geven, maar uiteindelijk ligt de keuze uiteraard bij de klant. Als je kiest voor schilderwerk aan de binnenkant van een woning of pand gaat het bijvoorbeeld over het schilderen van kozijnen, deuren of plinten, maar hierbij behoren ook deuren, wanden en natuurlijk niet te vergeten het schilderen van plafonds. Aan de buitenkant kan de schilder ook voor je aan de slag gaan. Dit zorgt voor een mooi aanzicht van de woning of het kantoorpand.  

Houtrot en behangen

Bij de schilder in Lunteren kan je ook terecht wanneer je last hebt van houtrot. Als het hout gaat rotten moet hier natuurlijk een oplossing voor komen en er moet opnieuw een laag ver overheen. Dit komt vaak voor bij kozijnen. Omdat de schilder hier veel ervaring mee heeft weet hij dit binnen een korte tijd te repareren en jouw kozijnen mooi aan je af te leveren. Naast schilderen kan je hier ook terecht voor het behangen van wanden.

Lees meer over Vliem Schilderwerken