Hoogst haalbare energielabel voor elektrische boilers van Wesen.

De nieuwe elektrische boilers van Wesen, zijn nu verkrijgbaar met energielabel A/B.

Door de nieuwste technologieën te gebruiken is er een boiler gemaakt die voldoet aan de eisen van deze tijd en is daarmee een van de meest energie zuinige boilers momenteel leverbaar.

We zijn inmiddels met z’n allen hard bezig met de aanstaande energietransitie. Door bewust te kiezen voor duurzaam alternatief voor je gasboiler; een elektrische boiler dus, maak je al een goede stap in de richting. En door een elektrische boiler van Wesen te kiezen maakt u de stap nog wat groter, want deze is bijzonder energiezuinig en dus een energielabel A/B. 

Het design is strak en clean. Met een geringe diepte van slechts 27 cm past de boiler zelfs in een keukenkastje, of hang de boiler gewoon in het zicht, want lelijk zijn deze boilers allerminst.

 

 

 

De elektrische boilers van Wesen hebben twee cilidrische tanks met in elke tank een verwarmingselement. Dit zorgt voor een super snelle opwarmtijd zonder dat dit meer energie kost, minder warmte verlies omdat de tanks kleiner zijn en minder menging met het inkomende koude water.

De Wesen ECO heeft een interactief bedieningspaneel, een slimme thermostaat (deze thermostaat onthoud je huishoudgewoontes en speelt zodoende in op je verbruik) en is simpel in gebruik. 

De boilers van Wesen zijn horizontaal of verticaal te plaatsen en gebruik je voor douche-, bad en wastafelwater.

De boilers zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd met muurbeugel, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. Je kunt er ook een drukregelaar bij bestellen, dit is perfect als u bijvoorbeeld in een flat woont waar de druk niet constant is.
De drukregelaar zorgt voor een constante ingaande waterdruk in je woning.

 

Meer informatie? Deze, maar ook vele andere elektrische boilers vind je op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis