Badkamer Web
Image default
Sanitair

Het andere design sanitair

Afhankelijk van waar je naar op zoek bent kan de prijs voor het sanitair in de badkamers of het toilet behoorlijk oplopen en soms zelfs het budget te boven gaan. Dit is uiteraard ook afhankelijk van hoeveel sanitair je precies nodig hebt maar over het algemeen gaat het toch over een wandcloset met softclose WC bril, een enkele of een dubbele wastafel, of in het geval van het toilet een fonteintje, en in een aantal gevallen ook over het lig- of zitbad uit dezelfde design serie. Dit laatste komt vaak voor als er sprake is van een ontwerp van een designer zoals Phillippe Starck, die veel sanitair zoals de Starck series voor Duravit heeft ontwerpen of voor een producent als Alessi die voor vrijwel al haar ontwerpen gebruik maakt van geselecteerde ontwerpers zoals bij de Alessi One serie.

Ander design en de webshop

Dergelijke series kennen vaak wel een hoger prijsniveau maar natuurlijk zijn er ook fabrikanten zoals Laufen met de Pro series of Ideal Standard met Connect en San Remo die wel de nodige aandacht geven aan hun sanitair ontwerpen maar dat o.a. ook doen vanuit hun eigen designstudio met eigen ontwerpers. Hierdoor ontstaat de interessante mix tussen sanitair met een eigentijds design dat ook qua prijs aantrekkelijk blijkt te zijn en veeal passend is binnen het beschikbare budget. En ook hier kunt u kiezen uit diverse maten en uitvoeringen zodat u uw eigen badkamer of toilet zo kunt vormgeven als dat u het beste uitkomt. Daarnaast blijkt ook dat het online aankopen van dit soort producten voor de verbouwing of renovatie van de badkamer ook nog kan zorgen voor een aardige besparing als u inkoopt via de Sani-bouw webshop. Niet op service, goede adviezen over deze producten of de indelingsmogelijkheden maar wel op de prijs, zeker als u profiteert van de sanitair aanbiedingen uit de nieuwste folder.

Advies en ondersteuning

Met de vraag in gedachten welk sanitair u nu het beste kan nemen kunt u het beste rondkijken in de webshop van Sani-bouw. U kunt doordeweeks tot ’s avonds 22:00 uur bij de klantenservice terecht voor vragen en adviezen over de voor u geschikte producten en mogelijke alternatieven.

http://www.sani-bouw.nl/